Vahvista osaamistasi lisäkoulutuksilla

”Olisi pitänyt suorittaa se yhdistelmäajokortti. Äh, miksen uusinut tulityökorttiani kehotuksista huolimatta”.

Työnhaku kaatuu usein siihen, ettei hakijalla ole tehtävässä vaadittavaa osaamista. On esimerkiksi mahdollista, että hakijalta puuttuu tehtävän edellyttämä lisäkoulutus.

Meiltä kysytäänkin usein, että kannattaako lisäkouluttautuminen. Vastaus on kyllä isolla k-kirjaimella. Lisäkouluttautuminen kannattaa monestakin syystä. Sen avulla pääsee kehittämään taitojaan, haastamaan itseään ja laajentamaan omia työmahdollisuuksia. Lisäksi kouluttautuminen voi antaa uutta näkökulmaa työntekoon.

Lisäkouluttautuminen ei kuitenkaan aina tarkoita, että täytyisi palata ahertamaan takaisin koulun penkille.

Lisäkouluttautuminen ei kuitenkaan aina tarkoita, että täytyisi palata ahertamaan takaisin koulun penkille. Joissakin tilanteissa nimittäin ajokorttiluokan korottaminen tai tehtävään vaadittavan passin, kuten hygienia- tai anniskelupassin suorittaminen voi riittää.

Netin ihmeellisestä maailmasta löytyy paljon tietoa erilaisista mahdollisuuksista ja niitä voi myös tiedustella oman oppilaitoksen (tai entisen sellaisen) henkilökunnalta. Kannattaa olla avoin ja tutustua käytössä oleviin vaihtoehtoihin, sillä itsensä kehittäminen on aina hyödyksi!

Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu