Avoimella hakemuksella työllistyminen

Nykyisin työnhaussa avoin työhakemus on parhaimpia keinoja lähestyä työnantajaa ja saada tietoa piilotyöpaikoista eli niistä työpaikoista, jotka eivät ole vielä julkisessa haussa. Usein kuitenkin vieroksumme avoimen hakemuksen lähettämistä, sillä olemme tottuneet perinteiseen työnhakuun: etsimme työpaikkailmoituksia niistä työtehtävistä, joiden parissa haluaisimme työskennellä.

Mutta mikä on avoin työhakemus ja voiko sen kautta muka oikeasti työllistyä? Avoin hakemus ei juurikaan poikkea perinteisestä työhakemuksesta. Yleensä se on vain sisällöllisesti vapaamuotoisempi, koska sitä kohdisteta mihinkään tiettyyn työpaikkailmoitukseen tai -tehtävään.

Avoimessa työhakemuksessa sinun tulisi aina kertoa kuka olet, millaista työtä etsit ja miksi juuri sinut pitäisi palkata yritykseen. Avoimen hakemuksen kirjoittamisessa noudatetaan yleensä samoja ohjeita kuin perinteisen työhakemuksen kirjoittamisessa. Täältä voit käydä lukemassa ohjeita hakemuksen kirjoittamiseen.

Ja kyllä, avoimen työhakemuksen avulla voi oikeasti työllistyä. Esimerkiksi minä pääsin Ehdalle töihin lähettämällä avoimen hakemuksen. Tiedustelin suoraan olisiko heillä työmahdollisuuksia henkilöstöalasta kiinnostuneelle kauppatieteen kandidaatille. Vastaus oli myönteinen ja lopulta työllistyin unelmieni työpaikkaan, aika hienoa.

Suosittelen lämpimästi hakemaan työpaikkoja avoimen työnhaun kautta. Kuka tietää, jos vaikkapa löydät avoimella työhakemuksella unelmiesi työpaikan!

Jätä meille avoin hakemus tästä!

Ei hakutuloksia

Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu