Ehta – asiakkaan ulkoistettu rekrytiimi

Vuosi sitten, keväällä 2021 Kata Safety Oy:ssä aloitti ensimmäinen työntekijä. Rekrytointi hoidettiin Ehta Henkilöstöpalveluiden tiimin kanssa yhteistyössä.

Rekrytointi aloitettiin käymällä yhdessä läpi osaamis- ja vaatimusmäärittelyt sekä aikatauluttamalla projekti. Kun suunnitelma oli selvillä, saivat yrittäjät jatkaa omaa työtään ja Ehta laittoi rekrytoinnin pyörät pyörimään.

Rekrytoinnissa tärkeintä oli löytää meidän tiimiin sopiva tekijä, joka viihtyisi meillä pitkään. Kun omaa kokemusta rekrytoinnista ei juurikaan ole, niin on hyvä ettei vastuu ole pelkästään omilla harteilla vaan sai lisävarmuutta koko prosessiin. Valittu työntekijä on nyt työskennellyt meillä vuodenpäivät ja näyttää, että yhdessä tehtiin oikea valinta, Janne kehaisee.

Alkuvuodesta 2022 rekrytointi tuli taas ajankohtaiseksi ja huhtikuussa aloitti toinen Ehdan kanssa yhteistyössä rekrytoitu tekijä. Tällä kertaa tekijä palkattiin Jyväskylään.

Ehdan kanssa rekrytointiprosessi on ollut meille todella vaivaton. Ehta pitää meidät hyvin ajan tasalla, tiedämme mitä milläkin viikolla tapahtuu ja milloin meidän tulee varata työaikaa. Yhdessä rekrytointi on ollut meille helppoa ja jos jotain kysyttävää on tullut niin vastaus on aina saatu saman tien.

Ehdan henkilökunnasta on tullut jo työkavereita, meidän ulkoistettu rekrytiimi. Palataan taatusti taas asiaan, kun rekrytointi tulee ajankohtaiseksi.

Kata Safety Oy on 2016 perustettu joensuulainen yritys, jonka toinen toimipiste sijaitsee Jyväskylässä. Katan toiminnassa on mukana Jannen lisäksi kaksi muuta osakasta ja nyt kaksi työntekijää. Kata vastaa kiinteistöjen turvallisuusasioista. Heidän ydinosaamistaan on väestönsuojapalvelut, palokatkot sekä säteilyturvallisuus.

Tarvitsetko sinäkin uutta työntekijää? Ole yhteydessä meihin ja laitetaan rekrytointi rullaamaan.

Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu