Ehdan tarina – Miten kaikki alkoi?

Ehta Henkilöstöpalvelut on toiminut alalla jo kymmenen vuotta. Toiminta sai Ehta nimen vasta vuonna 2018 Honkalampi-konsernin brändiuudistuksen yhteydessä, mutta yrityksemme on tarjonnut rekrytointipalveluita jo vuosia ennen sitä. Mistä ja miten Ehdan toiminta on sitten lähtenyt liikkeelle?

Kaikki alkoi vuonna 2009, jolloin emoyhtiöltämme Honkalampi-säätiöltä tiedusteltiin, että löytyisikö kiinnostusta osallistua valtakunnalliseen sosiaali- ja terveysministeriön työpankki-hankkeeseen. Hankkeen tarkoituksena oli muun muassa lisätä heikossa asemassa olevien henkilöiden työllistymistä.

Vastaus oli myönteinen ja Kaski Työpankki-hanke alkoi vuonna 2011. Vuotta myöhemmin nimi vaihtui Juhta Työpankkiin. Toiminnan ideana oli, että työntekijä työskenteli Honkalampi-säätiölle, mutta samanaikaisesti häntä pyrittiin edelleen sijoittamaan yrityksiin.

Hankkeen loputtua vuonna 2016 päätettiin jatkaa toimintaa. Jo projektin aikana hyväksi havaitut toimitavat ja pikkuhiljaa kaupallistettu työvoimanvuokrausta toimi hyvänä pohjana. Näin työpankkitoimijasta tuli rekrytointiyritys. Hetki toimittiin Juhta Henkilöstöpalveluina ja Honkalammen brändiuudistuksen yhteydessä toiminta irrotettiin peräkärryjä valmistaneesta Juhta Oy:stä Ehta Henkilöstöpalveluiksi.

Näin ollen vuodesta 2018 meidät on tunnettu nimellä Ehta Henkilöstöpalvelut, joka on reilu ja rempseä paikallinen rekrytoimisto. Olemme edelleen osa Honkalampi-säätiötä. Ehdan tarina ei välttämättä ole se kaikista tavallisin, mutta se on meidän tarinamme ja olemme ylpeitä siitä.

Mikä on Ehta?

Lue lisää

 

Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu