Ehta on osa Konjunktuuria

Rekrytointiasiantuntijat pitävät palaveria rekrytoinnin etenemisestä.

Mikä on Konjunktuuri?

Esittelemme omistajamme, varkautelaisen Konjunktuuri Oy:n.

Konjunktuuri on yrityksien luottokumppani henkilöstö-, käännös- sekä kansainvälisen liikkuvuuden palveluissa. Konjunktuuri on vuonna 1989 perustettu yritys, joka toimii kolmella paikkakunnalla Joensuussa, Espoossa sekä Varkaudessa.

Sana konjunktuuri tarkoittaa taloustieteessä suhdanteita. Onpa kyseessä lasku- tai noususuhdanne, suurimmat huolenaiheet kohdistuvat yleisesti henkilöstöön. Nimi kuvastaa sitä, että Konjunktuuri on asiakkaiden tukena ja turvana suhdanteista riippumatta.

Konjunktuurin tuotteisiin kuuluvat käännöspalvelut sekä auttaminen työntekijöiden kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvissä asioissa. Ehdan tavoin myös Konjunktuuri tarjoaa rekrytointi- ja henkilöstöpalveluita.

 

Käännöspalvelut Konjunktuurilta

Konjunktuuri tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja ammattitaitoisia käännöspalveluita. Asiakkaita ovat niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin. Käännöstyö voi olla yksi asiakirja tai isompi kokonaisuus. Tarvittaessa asiakirjat kääntää auktorisoitu kääntäjä (ent. valantehnyt/virallinen kääntäjä), jolla on oikeus vahvistaa käännös laillisesti päteväksi käännökseksi.

Konjunktuuri on yksi Suomen vanhimmista käännöstoimistoista, käännöspalveluita tarjotaan jo yli 30 vuoden kokemuksella. Vahvuutena on asiakaslähtöinen toimintatapa ja ammattitaitoiset kääntäjät, jotka kääntävät omalle äidinkielelleen, ja joiden kanssa on pitkä yhteinen työhistoria.

Käännösten takana on aina koneen sijasta ihminen, joka osaa ottaa huomioon tekstin kokonaisuutena – sen, mistä se kertoo ja kenelle se on tarkoitettu. Toimiston koordinaattoritiimi reagoi nopeasti yhteydenottoihin ja pitää ajan tasalla koko prosessin ajan.

Kielivalikoima

Valikoimaan kuuluu käännöstyöt mm. seuraaville kielille:
albania, arabia, bosnia, burma, dari, englanti, espanja, farsi, flaami, hollanti, islanti, italia, japani, kiina, karen, karenni, kreikka, kroaatti, korea, kurdi, kurdi-kurmandzi, kurdi-sorani, latvia, liettua, montenegro, nepali, norja, persia, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbia, slovakki, sloveeni, somali, suomi, swahili, tanska, thai, tšekki, turkki, ukraina, unkari, uzbekki, vietnam, viro (eesti), venäjä.

Jos kieli on Konjunktuurille uusi, niin käännösmahdollisuus selvitetään yhteistyöverkoston kautta. Käytännössä aina ratkaisu löytyy ja käännöstyö saadaan tehtyä.

Lue lisää käännöspalveluista

 

Kansainvälisen liikkuvuuden palvelut

Konjunktuuri auttaa yritysasiakkaitaan henkilöstön kansainvälisen liikkuvuuden kanssa, esimerkiksi seuraavissa asioissa:

Suomesta ulkomaille

 • Ulkomaille lähetettyjen työntekijöiden maakohtaiset EU-raportoinnit
 • Suomen sosiaaliturvasta todistavat A1-todistukset
 • Matkajärjestelyt ja matkavaraukset
 • Erilaisten maakohtaisten vaatimusten ja tarpeiden selvitystyöt

Ulkomailta Suomeen

 • Neuvonta oleskelulupa- ja viisumihakemusasioissa
 • Ulkomailta saapuvien työntekijöiden relokaatiopalvelut. Palvelupaketti räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan ja voi sisältää esimerkiksi:
  • virastokäynnit (esim. Digi- ja väestövirasto, Kansaneläkelaitos, verotoimisto)
  • lomakkeiden täyttäminen
  • autetaan avaamaan pankkitilin
  • avustetaan asunnon sekä sähkösopimuksen ja kotivakuutuksen hankinnassa

Konjunktuurilla ymmärretään vieraaseen maahan saapumisen haasteet ja asiakasta halutaankin auttaa kaikin mahdollisin tavoin, jotta ihmiset pääsevät mahdollisimman nopeasti kiinni uuteen arkeen. Viimeisimpänä Konjunktuuri avusti intialaista perhettä asettumaan Suomeen ja sai relokaatiopalvelusta todella positiivista palautetta.

Lue lisää kansainvälisen liikkuvuuden palveluista

 

Henkilöstöpalvelut kasvusi tukena

Konjunktuuri on erikoistunut asiantuntija- ja johtotasonrekrytointeihin. He hoitavat koko rekrytointiprosessin ja etsivät nopeasti osaajan tiiminne. Rekrytointiin sisältyy aina markkinointikampanja ja suorahakupalvelut.

Ehdan ja Konjunktuurin yhteistyö on lisännyt molempien yritysten rekrytointiosaamista. Tiimimme on yhdistynyt yhdeksi rekrytointitiimiksi. Meiltä saa nyt apua kaikkiin rekrytointeihin, aina suorittavan tason rekrytoinneista asiantuntija- ja johtajahakuihin.

Rekrytoinneissa voit olla suoraan yhteydessä meihin, valitsemme tiimistä teidän tarpeisiinne sopivimman asiantuntijan.

Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 9-16
Puhelin: 050 388 6631
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu