Ehta Henkilöstöpalvelut

Olemme yrittäjävetoinen rekrytoimisto, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita asiakkailleen ympäri Suomen. Meidän toiminnassamme kaikki lähtee siitä, että teemme yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, joissa voisimme itsekin työskennellä.

Reilumpien rekrytointien puolesta

Henkilöstöpalveluita rennolla otteella

Pohjoiskarjalaiset juuremme näkyvät meidän tavassamme kommunikoida ja hoitaa asioita. Nykyään tarjoamme henkilöstöpalveluita Pohjois-Karjalan lisäksi myös ympäri Suomen. Meidän tehtävämme on yhdistää työnhakijat ja työntekijät sekä tukea niin hakijoita kuin yritysasiakkaita työllistämisen eri vaiheissa.

Tavoitteemme on luoda parempaa työelämää. Perustana sille on, että noudatamme voimassa olevia lakeja sekä työehtosopimuksia. Tämä ei kuitenkaan riitä, vaan haluamme ymmärtää työntekijöitämme ja asiakkaitamme, että voimme tarjota jotain enemmän - työn, jossa oikeasti viihtyy. Meillä tehdään töitä rennolla otteella, mutta tosissaan.

Olemme tarjonneet asiakkaillemme henkilöstöpalveluita jo vuodesta 2012 saakka. Toimintamme on alkoi valtakunnallisesta Työpankki-hankkeesta. Siihen aikaan toimimme osana Honkalampi-säätiötä, Juhta Henkilöstöpalvelut nimellä. Vuodesta 2018 meidät on tunnettu nimellä Ehta Henkilöstöpalvelut.

Lokakuussa 2023 Ehdan liiketoiminta myytiin varkautelaiselle Konjunktuuri Oy:lle. Yhdessä Ehta ja Konjunktuuri palvelevat yrityksiä tarjoten henkilöstöpalveluita. Konjunktuuri on erikoistunut kansainväliseen toimintaan, rekrytointien lisäksi tarjotaan käännöspalveluita sekä kansainvälisen liikkuvuuden palveluita.

Lue lisää Konjunktuurista täältä.

 

 

Palvelemme: ma-pe 9-16
Puhelin: 050 388 6631
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu