Reilumpien rekrytointien puolesta

Meillä kaikki lähtee siitä, että teemme yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, joissa voisimme itsekin työskennellä.

Työtä, jossa oikeasti viihtyy

Pohjoiskarjalaiset juuremme näkyvät meidän tavassamme kommunikoida ja hoitaa asioita. Nykyään toimimme Pohjois-Karjalan lisäksi myös ympäri Suomen. Meidän tehtävämme on yhdistää työnhakijat ja työntekijät sekä tukea niin hakijoita kuin yritysasiakkaita työllistämisen eri vaiheissa.

Tavoitteemme on luoda parempaa työelämää. Perustana sille on, että noudatamme voimassa olevia lakeja sekä työehtosopimuksia. Tämä ei kuitenkaan riitä, vaan haluamme ymmärtää työntekijöitämme ja asiakkaitamme, että voimme tarjota jotain enemmän - työn, jossa oikeasti viihtyy.

Toimintamme on alkanut valtakunnallisesta Työpankki-hankkeesta vuonna 2012. Siihen aikaan toimimme osana Honkalampi-konsernia, Juhta Henkilöstöpalvelut nimellä. Vuodesta 2018 meidät on tunnettu Ehta Henkilöstöpalveluina.

Loppu vuodesta 2023 Ehdan liiketoiminta myytiin Konjunktuuri Oy:lle. Yhdessä Ehta ja Konjunktuuri palvelevat yrityksiä tarjoten henkilöstö- ja rekrytointipalveluita, käännöspalveluita sekä kansainvälisen liikkuvuuden palveluita.

Lue lisää Konjunktuurista täältä.

 

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu