Reilumpien rekrytointien puolesta

Meillä kaikki lähtee siitä, että teemme yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, joissa voisimme itsekin työskennellä.

Työtä, jossa oikeasti viihtyy

Pohjoiskarjalaiset juuremme näkyvät meidän tavassamme kommunikoida ja hoitaa asioita. Nykyään toimimme Pohjois-Karjalan lisäksi myös Pohjois-Savossa. Meidän tehtävämme on yhdistää työnhakijat ja työntekijät sekä tukea niin hakijoita kuin yritysasiakkaita työllistämisen eri vaiheissa.

Tavoitteemme on luoda parempaa työelämää. Perustana sille on, että noudatamme voimassa olevia lakeja sekä työehtosopimuksia. Myös Henkilöstöpalveluyritysten liiton vastuullisuusperiaatteet ohjaavat toimintaamme. Tämä ei kuitenkaan riitä, vaan haluamme ymmärtää työntekijöitämme ja asiakkaitamme, että voimme tarjota jotain enemmän - työn, jossa oikeasti viihtyy.

Olemme osa Honkalampi-konsernia

Toimintamme on alkanut valtakunnallisesta Työpankki-hankkeesta vuonna 2012. Siihen aikaan meidät tunnettiin Juhta Henkilöstöpalvelut nimellä. Vuodesta 2018 olemme toimineet Ehta Henkilöstöpalveluina, edelleen osana Juhta Oy:tä. Alkukeväästä 2023 Juhta perävaunu- ja trailerituotanto myytiin ja Ehta eriytettiin omaksi liiketoiminnaksi. Tästä alkaen olemme olleet Ehta Henkilöstöpalvelut Oy. 

Olemme osa Honkalampi-konsernia. Konsernin yhteisenä tavoitteena on tarjota kaikille ihmisille palveluita, joiden ansioista jokaisella on mahdollisuus antaa parhaansa.  

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu