Kehityskeskustelut – työntekijän mahdollisuus

Mikä on kehityskeskusteluiden tarkoitus? Kuinka työntekijänä hyötyisit niistä parhaalla mahdollisella tavalla?

Kehityskeskusteluissa juttelet yleensä esihenkilösi kanssa esimerkiksi osaamisestasi, työmotivaatiostasi ja mahdollisista kehityskohdistasi.

Kehityskeskustelut jännittävät usein työntekijöitä, mikä on täysin luonnollista. Kehityskeskusteluissa juttelet yleensä esihenkilösi kanssa esimerkiksi osaamisestasi, työmotivaatiostasi ja mahdollisista kehityskohdistasi. Arkipäiväisestä pöytäkeskustelusta poiketen esihenkilösi pitää kirjaa keskustelustanne ja seuraa jokaisen keskustelun lopputulosta työsuhteesi aikana.

Kehityskeskusteluita on tärkeä käydä, sillä ne ovat sinulle erinomainen mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä työntekijänä. Haluammekin kannustaa sinua tuomaan reippaasti esille mielipiteitäsi ja näkemyksiäsi! Kehityskeskusteluissa saat myös erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa työpaikkasi ilmapiiriin ja työhyvinvointiisi. Esihenkilösi on nimittäin helpompi puuttua työpaikalla vallitseviin epäkohtiin ollessaan niistä tietoinen.

Seuraavan kerran kun istahdat esihenkilösi kanssa saman pöydän ääreen, ole avoin ja tuo rohkeasti esille näkemyksiäsi. Näin sekä sinä että työpaikkasi hyödytte keskustelusta parhaalla mahdollisella tavalla!

Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu