fbpx

Kesätyöntekijänä Ehdalla

Oli tosi kiva yllätys, kun sain kuulla, että pääsin Ehdalle kesätöihin. Nyt oli nimittäin vasta ensimmäinen vuosi, kun pystyin hakemaan kesätöitä, eikä mulla siksi ollut kovin isot odotukset, että saisin vielä tänä vuonna paikkaa.

Ensimmäinen päivä tuntui jännittävältä, mutta se meni tosi nopeasti uusien asioiden ja tutustumisen parissa. Sain oman työhuoneen ja tietokoneen, jolla pääsin jo heti samana päivänä kokeilemaan kuvien muokkaamista.

Siitä alkoi kahden viikon harjoittelu ja ehdin tekemään monenlaisia juttuja sen aikana. Pääsin ottamaan ja muokkaamaan kuvia, luomaan erilaisia pohjia esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, sekä mainoksiin ja tekemään arkistointia. Omien tehtävien lisäksi seurasin kaikkien toimiston työntekijöiden työtehtäviä.

Pääsin myös seuraamaan haastatteluja, mikä oli tosi kiva juttu. Harvemmin varmaan saa tilaisuutta seurata jonkun toisen haastattelua sen sijaan, että on itse osallisena. Sain tietoa ja myös vinkkejä, miten kannattaa toimia, eli siitä oli paljon hyötyä. Varsinkin, kun en ole ollut vielä kertaakaan haastateltavana, sillä tänne Ehdalle hakiessa kysymyksiin vastattiin videolla haastattelun sijaan.

Minusta tuntuu, että opin paljon asioita näiden kahden viikon aikana ja nyt osaan esimerkiksi hakea töihin hyvin ja tiedän enemmän ja laajemmin mitä vuokratyö tarkoittaa.

Tämä oli tosi arvokas kokemus ja odotan innolla seuraaviakin työkokemuksia. 🙂

 

Kirjottanut: kesätyöntekijä Enni