Kesätyöntekijänä Ehdalla

Oli tosi kiva yllätys, kun sain keväällä kuulla saaneeni Ehdalta kesätyöpaikan. Nyt oli nimittäin vasta ensimmäinen vuosi, kun pystyin hakemaan kesätöitä, eikä mulla siksi ollut kovin isot odotukset, että saisin vielä tänä vuonna paikkaa.

Ensimmäinen päivä Ehdalla tuntui jännittävältä, mutta se meni tosi nopeasti uusien asioiden ja tutustumisen parissa. Sain oman työhuoneen ja tietokoneen, jolla pääsin jo heti samana päivänä muokkaamaan kuvia markkinointia varten.

Siitä alkoi kahden viikon harjoittelu ja ehdin tekemään monenlaisia juttuja sen aikana. Pääsin ottamaan ja muokkaamaan kuvia, luomaan erilaisia pohjia esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, tekemään mainoksia sekä arkistointia. Omien tehtävien lisäksi olin mukana kaikkien toimiston työntekijöiden työtehtävissä, ja tutustuin näin tarkemmin Ehdan toimintaan.

Yhtenä kohokohtana pääsin seuraamaan työhaastatteluja, mikä oli tosi kiva juttu. Harvemmin varmaan saa tilaisuutta seurata jonkun toisen haastattelua sen sijaan, että on itse osallisena. Sain tietoa haastattelijana olemisesta ja myös vinkkejä, miten kannattaa toimia itse haastateltavana. Tästä on minulle varmasti paljon hyötyä tulevaisuudessa. Varsinkin, kun en ole ollut vielä kertaakaan haastateltavana, sillä tänne Ehdalle hakiessa kysymyksiin vastattiin videolla haastattelun sijaan.

Opin paljon asioita toimistotyöstä näiden kahden viikon aikana. Sain myös hyviä vinkkejä omaan työnhakuun sekä nyt tiedän enemmän ja laajemmin mitä vuokratyö ja rekrytointi tarkoittaa.

Tämä oli tosi arvokas kokemus ja odotan innolla seuraaviakin työkokemuksia! 🙂

Kirjoittanut: kesätyöntekijä Enni

Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 9-16
Puhelin: 050 388 6631
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu