Meistä

Meistä

Ehta on henkilöstöpalvelualan yritys, jonka pääosaamista ovat rekrytoinnit ja henkilöstönvuokraus. Tavoitteenamme on auttaa työnantajia ja tekijöitä kohtaamaan, niin että he voivat yhdessä kehittää toinen toistaan ja mahdollistaa saavuttamaan omat tavoitteensa 

Kunniaasiamme on, että toimintaamme ohjaavat vahvasti myös lait ja työehtosopimukset. Jokaiselle työntekijällemme maksetaan vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Olemme myös Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen.   

Ehta Henkilöstöpalvelut – paikallinen kumppani 

Tarjoamme monipuolisen osaamisemme ansiosta rekrytointeja useille aloille. Asiakasyrityksen henkilökunta voi keskittyä omaan ydinosaamiseen meidän hoitaessa rekrytointiprosessia. Tarjoamme yritykselle kilpailukykyisen vaihtoehdon työvoimanvuokraukseen ja rekrytointeihin. Meille on tärkeä tuntea asiakasyrityksemme, heidän tuotteensa ja työskentelytavat. Näin pystymme varmistamaan, että rekrytoimamme työntekijät mahdollistavat asiakasyrityksemme reitin menestykseen. Tämän mahdollistamme laadukkailla prosesseilla ja valintamenetelmillä. 

Polkusi työelämään 

Tavoitteenamme on löytää työnhakijoille heidän osaamiseensa, toiveisiinsa ja elämäntilanteeseensa sopiva työpaikka. Ajankohdasta riippuen meillä on tarjota keikkatöitä, osa-aikatöitä sekä täysiaikaisia, aina määräaikaisista työsuhteista toistaiseksi voimassa oleviin. Meidän tarkoituksenamme on työntekijän kanssa yhdessä miettiä seuraava askel hänen työllistymisessään. Tarjoamme myös työpaikkojen lisäksi Joensuussa kahta erilaista työvoimakoulutusta, jotka toteutamme yhdessä paikallisen ammattioppilaitoksen kanssa. Nämä takaavat sen, että työllistyminen ei jää kiinni osaamisesta. 

Tiesitkö? 

Ehta Henkilöstöpalvelut on tunnettu vuodesta 2012 nimellä Juhta Henkilöstöpalvelut. Vuonna 2017 Juhta Oy perusti aputoiminimen, ja tästä asti olemme toimineet Ehta Henkilöstöpalvelut brändin alla. Olemme osa Honkalampi-konsernia ja mukana tekemässä maailmasta pykälää paremman. Yhteisenä tavoitteenamme on tarjota kaikille kattavia palveluita, joiden ansiosta jokaisella on mahdollisuus antaa parhaansa omassa arjessa.