fbpx
Mikä on Ehta?

Ehta Henkilöstöpalvelut

Meidän pääosaamistamme on rekrytoinnit ja henkilöstönvuokraus. Tarkoituksenamme on auttaa työnantajia ja tekijöitä kohtaamaan, niin että he voivat yhdessä kehittää toinen toistaan ja saavuttaa tavoitteensa. Toimitavoissamme näkyy enemmän yhteiskuntavastuullisuus, kuin euroissa mitattavat pyrkimykset.

Kunnia-asiamme on, että toimintaamme ohjaavat vahvasti myös lait ja työehtosopimukset. Jokaiselle työntekijällemme maksetaan vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Olemme myös Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen.

Ehta – paikallinen rekrytointikumppani

Tarjoamme monipuolisen osaamisemme ansiosta rekrytointeja useille eri toimialoille. Asiakasyrityksemme henkilökunta voi keskittyä omaan ydinosaamiseen, meidän hoitaessa rekrytointiprosessia. Tarjoamme yritykselle kilpailukykyisen vaihtoehdon rekrytointeihin ja työvoimanvuokraukseen. Meille on tärkeä tuntea asiakasyrityksemme, heidän tuotteensa ja työskentelytavat. Näin pystymme varmistamaan, että rekrytoimamme työntekijät auttavat asiakasyritystämme saavuttamaan tavoitteensa. Tämän mahdollistamme laadukkailla prosesseilla ja valintamenetelmillä.

Polku työelämään

Tavoitteenamme on löytää työnhakijoille heidän osaamiseensa, toiveisiinsa ja elämäntilanteeseensa sopiva työpaikka. Ajankohdasta riippuen meillä on tarjota keikkatöitä, osa-aikatöitä sekä täysiaikaisia, aina määräaikaisista työsuhteista toistaiseksi voimassa oleviin. Meidän tarkoituksenamme on työnhakijan kanssa yhdessä miettiä seuraava askel hänen työllistymisessään. Tarjoamme työpaikkojen lisäksi Joensuussa kahta erilaista työvoimakoulutusta, jotka toteutamme yhdessä paikallisen ammattioppilaitoksen kanssa. Nämä takaavat sen, että työllistyminen ei jää kiinni osaamisesta.

Tiesitkö?

Ehta Henkilöstöpalvelut on toiminut vuodesta 2012. Alkuun meidän tunnettiin Juhta Henkilöstöpalvelut nimellä. Vuonna 2017 Juhta Oy perusti aputoiminimen, ja tästä asti olemme toimineet Ehta Henkilöstöpalvelut brändin alla. Olemme osa Honkalampi-konsernia ja mukana tekemässä maailmasta pykälää parempaa. Konsernin yhteisenä tavoitteena on tarjota kaikille ihmiselle palveluita, joiden ansiosta jokaisella on mahdollisuus antaa parhaansa omassa arjessaan.