Mikä on Ehta?

Mikä on Ehta?

Ehta on henkilöstöpalvelualan yritys, jonka pääosaamista ovat rekrytoinnit ja henkilöstönvuokraus. Tarkoituksenamme on auttaa työnantajia ja tekijöitä kohtaamaan, niin että he voivat yhdessä kehittää toinen toistaan ja saavuttaa tavoitteensa. Toimitavoissamme näkyy enemmän yhteiskuntavastuullisuus, kuin euroissa mitattavat pyrkimykset.

Kunniaasiamme on, että toimintaamme ohjaavat vahvasti myös lait ja työehtosopimukset. Jokaiselle työntekijällemme maksetaan vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Olemme myös Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen.   

Ehta – paikallinen rekrytointikumppani 

Tarjoamme monipuolisen osaamisemme ansiosta rekrytointeja useille toimialoille. Asiakasyrityksen henkilökunta voi keskittyä omaan ydinosaamiseen meidän hoitaessa rekrytointiprosessia. Tarjoamme yritykselle kilpailukykyisen vaihtoehdon työvoimanvuokraukseen ja rekrytointeihin. Meille on tärkeä tuntea asiakasyrityksemme, heidän tuotteensa ja työskentelytavat. Näin pystymme varmistamaan, että rekrytoimamme työntekijät mahdollistavat asiakasyrityksemme reitin tehdä parhaansa. Tämän mahdollistamme laadukkailla prosesseilla ja valintamenetelmillä. 

Polkusi työelämään 

Tavoitteenamme on löytää työnhakijoille heidän osaamiseensa, toiveisiinsa ja elämäntilanteeseensa sopiva työpaikka. Ajankohdasta riippuen meillä on tarjota keikkatöitä, osa-aikatöitä sekä täysiaikaisia, aina määräaikaisista työsuhteista toistaiseksi voimassa oleviin. Meidän tarkoituksenamme on työntekijän kanssa yhdessä miettiä seuraava askel hänen työllistymisessään. Tarjoamme myös työpaikkojen lisäksi Joensuussa kahta erilaista työvoimakoulutusta, jotka toteutamme yhdessä paikallisen ammattioppilaitoksen kanssa. Nämä takaavat sen, että työllistyminen ei jää kiinni osaamisesta. 

Tiesitkö? 

Ehta Henkilöstöpalvelut on tunnettu vuodesta 2012 nimellä Juhta Henkilöstöpalvelut. Vuonna 2017 Juhta Oy perusti aputoiminimen, ja tästä asti olemme toimineet Ehta Henkilöstöpalvelut brändin alla. Olemme osa Honkalampi-konsernia ja mukana tekemässä maailmasta pykälää parempaa. Yhteisenä tavoitteenamme on tarjota kaikille ihmiselle kattavia palveluita, joiden ansiosta jokaisella on mahdollisuus antaa parhaansa omassa arjessa.