Nyt henkilöarviointeja Ehdalta

Rekrytointiasiantuntijamme Heli ja Heidi ovat suorittaneet Aon Assesment henkilöarvioinnin sertifikaatit ja näin ollen tarjoamme jatkossa yritysasiakkaillemme henkilöarviointipalveluita.

Aon henkilöarvioinnit tehdään verkkoselaimella ja ne muodostuvat eri testeistä valituista kokonaisuuksista. Testit voi tehdä omalla tietokoneella kaikessa rauhassa ja itselleen sopivana aikana. Aikaa testattavalta menee n. 30–60 minuuttia.

Käytössämme on paljon erilaisia testejä erilaisiin tilanteisiin, niistä räätälöidään tilanteeseen sopiva kokonaisuus. Tähän vaikuttaa käytetäänkö testin tuloksia osana rekrytointia vai ammatillista kasvua.

Henkilöarviointi rekrytoinnin tueksi

Arviointeja voi hyödyntää rekrytoinnin eri vaiheissa. Esimerkiksi haastatteluun kutsuttavien valinnan tueksi, tai ensimmäisen haastattelukierroksen jälkeen. Testit antavat puolueetonta tietoa esimerkiksi henkilön motivaatiosta ja loogisesta päättelystä. Testissä mitattavat asiat personoidaan jokaisen tehtävän mukaan.

Testin tulokset meidän rekrytoija käsittelee ja käy hakijan kanssa läpi yksityiskohtaisesti. Näin hakija saa ammattilaisen tietoa ja näkökulmaa testin tuloksiin. Arvioinnin tulosten ja keskustelun perusteella kokoamme yhteenvedon rekrytoivalle esihenkilölle.

Arvioinneista lisäarvoa työnohjaukseen

Arvioinnit toimivat hienosti myös esimerkiksi kehityskeskustelujen tukena. Henkilöarvioinnit antavat niin työnantajalle kuin myös työntekijälle itselleen arvokasta tietoa esimerkiksi työntekijän työperäisestä käyttäytymisestä. Esihenkilö saa hyödyllistä tietoa johtamisen tueksi, esimerkiksi työntekijän motivoimiseen, sekä ammatillisen kasvun tukemiseen.

Kysy asiantuntijoiltamme parhaat vinkit arviointien hyödyntämisestä eri tilanteissa.

Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu