Rekryfirma: Avain tehokkaaseen rekrytointiin

Oletko koskaan miettinyt, mikä saa menestyneet yritykset erottumaan muista? Vastaus piilee usein niiden kyvyssä houkutella ja pitää kiinni lahjakkaista työntekijöistä. Hyvän henkilöstön löytäminen on yrityksen menestyksen kulmakivi. Mutta miten varmistaa, että saat oikeat ihmiset yritykseenne töihin?

Tässä astuvat esiin rekryfirmat. Rekrytoinnin ammattilaiset auttavat työkseen yrityksiä rekrytoinnin erivaiheissa. Rekryfirmat hoitavat rekrytoinnin kaikki vaiheet asiakasyrityksiensä puolesta. Heidän hoitaessa rekrytointeja, voit itse keskittyä omiin avaintehtäviisi.

 

Mikä on rekryfirma?

Rekryfirma on yritys, joka erikoistuu auttamaan muita yrityksiä löytämään sopivia työntekijöitä avoimiin työpaikkoihin. Olet saattanut aikaisemmin kuulla nimitykset henkilöstöpalveluyritys tai rekrytointiyritys.

Nämä yritykset tarjoavat laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat kaikki rekrytoinnin vaiheet, aina työpaikkailmoituksen laatimisesta ja julkaisemisesta saakka haastatteluihin ja työntekijöiden valintaan. Heidän rekrytointiasiantuntijansa ovat erikoistuneet rekrytointeihin. Heidän tavoitteensa on houkutella parhaat osaajat asiakkaidensa avoinna oleviin tehtäviin.

 

Miksi ottaa kumppani rekrytointeihin?

  • Ammattitaito: Rekryfirma on erikoistuneet henkilöstön hakuun ja valintaan. Heillä on syvällistä asiantuntemusta siitä, miten löytää sopivimmat kandidaatit jokaiseen rooliin.
  • Laajempi hakijapooli: Rekryfirma käyttävää erilaisia kanavia ja verkostoja, joiden avulla tavoitetaan laajempi joukko potentiaalisia hakijoita. Tämä voi johtaa parempiin ja monipuolisempiin ehdokkaisiin.
  • Säästää aikaa: Ulkoistamalla rekrytointiprosessin ammattilaisille, yritys säästää aikaa ja resursseja. Tämä antaa mahdollisuuden keskittyä yrityksen ydintoimintaan rekryfirman hoitaessa rekrytoinnin vaiheita. Oma työ ei myöskään keskeydy hakijoiden yhteydenotoista.
  • Säästää rahaa: Kun rekryfrma tekee rekrytointia voi yritys keskittyä omaan liiketoimintaansa ja tuottavaan työhön. Saat käyttöösi rekryfiman markkinointikanavat, eikä sinun tarvitse maksaa erillisiä kampanjoita. Ammattilaisen avulla nopeasti hoidettu rekrytointi mahdollistaa myös oman toiminnan sujuvan jatkumisen.
  • Oikeiden ehdokkaiden löytäminen: Rekryfirma ei vain houkuttele hakijoita, vaan myös arvioi heidän taitojaan, kokemustaan ja sopivuuttaan tehtävään. Tämä auttaa varmistamaan, että valitut henkilöt ovat oikeita yrityksenne tarpeisiin.
  • Jakaa riskit: Saat rekrytointiasiantuntijan näkemyksen valintaan, jolloin hutirekryn riski pienenee. Moni rekryfirma tarjoa myös henkilöstövuokrauspalveluita, jolloin he toimivat työnantajana kantaen vastuun työntekijästä.

Miten valita oikea rekryfirma?

  • Kokemus ja asiantuntemus: Tutki yrityksen kokemusta ja asiantuntemusta alalla, jolla tarvitset apua rekrytointiin.
  • Referenssit: Pyydä referenssejä, tutustu aiempiin asiakkaisiin sekä heidän kokemuksiinsa kyseisen rekryfirman kanssa.
  • Palveluiden laajuus: Varmista, että valitsemasi firma tarjoaa kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten työpaikkailmoitusten julkaisun, rekrymarkkinoinnin, hakemusten käsittelyn ja haastatteluiden järjestämisen.
  • Kemiat kohtaavat: Tärkeintä on, että valitsemasi rekryfirma ymmärtää yrityksesi tarpeet ja arvot. Hyvä yhteistyö ja avoin kommunikaatio ovat avain menestyksekkääseen rekrytointiprosessiin.

Miksi valita Ehta Henkilöstöpalvelut?

Ehta on auttanut eri alojen yrityksiä rekrytoinneissa yli kymmenen vuotta. Ammattitaitoa on kertynyt monilta toimialoilta ja tuhannet työntekijät ovat löytäneet itselleen työpaikan vuosien varrella. Ehta on täyden palvelun rekryfirma, josta löytyy osaamista suorittavan tason rekrytoinneista aina asiantuntijoihin ja johtajiin saakka. Hoidamme rekrymarkkinoinnin, rakennamme asiakkaiden työnantajamielikuvaa sekä tarjoamme päätöksen tueksi henkilöarviointeja.

Ehta on pieni, yrittäjävetoinen rekryfirma. Meidän palvelumme muotoutuvat asiakkaiden tarpeiden mukaan, ketterästi ja joustavasti.

Me puhutaan yrityksen kanssa samaa kieltä, meidän toimistolla ammattijargon voidaan laittaa jakkupuvun kanssa samaan kaappiin odottamaan sopivaa hetkeä.

Tuemme rekrytointien avulla yrityksen toimintaa, uskommekin että asiakas edellä tehdyt toimet vievät meitäkin toivomaamme suuntaan.

Toimimme vastuullisesti ja seisomme sanojemme takana, eli teemme mitä lupaamme. Jos emme siihen jostain syystä pysty, niin kerromme senkin.

Meistä töissä pitää olla kivaa, pidämme siis huolen, että meidän kautta rekrytoidut työntekijät pitävät työstään. Tiedämme, että se näkyy positiivisesti myös asiakasyrityksessä.

Hyvin valittu rekryfirma on korvaamaton apu

Valitse yrityksellesi sopivin rekryfirma, jonka avulla varmistat parhaat mahdolliset työntekijät tiimiisi. Oikein valitut työntekijät aóvat avainasemassa yrityksen menestymisessä. Rekryfirman ammattitaito, hakijapooli ja resurssien säästö voivat tehdä merkittävän eron kilpailijoihin verrattuna henkilöstön hankinnassa. Kun valitset oikean rekryfirman yrityksellesi, voit luottaa siihen, että saat ensiluokkaista apua henkilöstötarpeisiisi.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme miksi Ehta on se oikea rekryfirma sinulle!
Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu