Työelämän uudenvuoden lupauksia

Hyvää uutta vuotta 2020! 🎉

Jos et ole vielä keksinyt uuden vuoden lupauksia, niin tästä voit poimia itsellesi muutamia työelämän tavoitteita tai lupauksia! Vuoden alku on hyvää aikaa tehdä itselleen uusia lupauksia ja tavoitteita, joiden avulla voi kehittyä ja menestyä elämässä.

  • Mieti missä olet nyt ja missä haluat olla vuoden päästä. Haluatko olla nykyisessä työssäsi vai vaihtaa työpaikkaa? Kenties vaihtaa kokonaan alaa? Kirjoita haluamasi asiat paperille tai tietokoneelle.
  • Kirjoita ylös saavutuksiasi. Mitä asioita teit edellisenä vuonna? Jos etsit töitä, työnhaussa aikaisempien saavutusten kirjaaminen ylös auttaa, sillä sen avulla saat konkreettisia esimerkkejä, joiden avulla voit tuoda esille osaamistasi hakemuksessasi.
  • Pidä huolta itsestäsi. Nukkumalla ja syömällä terveellisesti ollaan me kaikki energisempiä!
  • Poistu välillä mukavuusalueeltasi. Uuden kokeileminen kehittää ja antaa rohkeutta sekä onnistumisen tunnetta. Vaikket aina onnistuisi, olet ainakin yrittänyt!
  • Verkostoidu. Verkostoituminen auttaa etenemään urallasi tai saamaan uuden työpaikan. Aktivoidu LinkedInissä tai osallistu alasi tapahtumiin.
  • Muista vapaa-aika. Nauti vapaa-ajastasi, sillä hyvä olosi välittyy myös ympärillä oleville ihmisille.

Katso Ehdan tiimin tavoitteet ja lupaukset tulevalle vuodelle tästä:

Lupaukset

Joko sinä olet tehnyt uuden vuoden lupauksesi? Millaisia asioita sinun tulisi tehdä, jotta pääsisit tavoitteisiisi? 😊 Katso videolta Ehdan tiimin lupaukset ja kirjoita omasi kommenttikenttään! 👇#lupaukset #kehittyminen #vuosi2020

Julkaissut Ehta Henkilöstöpalvelut Maanantaina 30. joulukuuta 2019