Työnantajalle

Työnantajalle

Kiireisen arjen keskellä me olemme luotettava kumppani ja otamme vastuun henkilöstön ja rekrytointien osalta. Kun me hoidamme rekrytoinnin prosessia, sinä voit keskittyä yrityksen ydintoimintaan. Saatte käyttöönne ammattitaitomme ja verkostomme, yhdessä voimme viedä onnistuneilla henkilöstöratkaisuilla liiketoimintaanne eteenpäin. 

Meille on tärkeää tuntea asiakasyrityksemme; aluksi kartoitamme tilanteen ja mietimme sen hetkiseen tilanteeseen parhaan ratkaisun. Tuotteemme ovat yksilöitävissä yrityksenne tarpeisiin. Tarjoamme rekrytointeja, vuokratyöntekijöitä, koulutuksia sekä muutosturvapaketteja.

Olemme pieni ja ketterä toimisto, jolta rekrytoinnit hoituvat ripeästi ammattitaidosta tinkimättä. Saat meidät nopeasti kiinni ja hoidamme sen minkä lupaamme.  

Henkilöstövuokraus 

Meidän kauttamme saat tehokkaasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan työntekijän. Henkilöstövuokrauksen etuja on nopeus ja vaivattomuus. Aikaasi säästyy, kun me hoidamme rekrytointiprosessin. Kaikki rekrytoinninvaiheet tarjotaan veloituksetta, kustannukset tulevat työntekijän toteutuneista työtunneista. 

Kartoitamme työtehtävään vaaditun osaamisen. 

 Meillä on kattava työntekijäpankki, jossa on osaajia eri alojen työtehtäviin. Kaikki hakijamme on haastateltu, jolloin äkillisessäkin tilanteessa pystymme takaamaan osaavan työntekijän. 

Teemme teille potentiaalisista tekijöistä esittelytHoidamme työsopimuksen ja muut työnantajavelvoitteet.

Yleisimmin vuokratyöntekijä on hyvä ratkaisu, kun työt kasautuvat esimerkiksi sairauslomien tai yllättävien tilauksien takia. Henkilöstönvuokraus on myös vaihtoehto, kun haluat ulkoistaa palkkahallinon ja muut henkilöstöön liittyvät taustatyöt.

Suorarekrytointi 

Ehdalla on vuosien kokemus rekrytoinneista ja henkilöstövalinnoista. Suorarekrytointi on oikea ratkaisu tilanteeseen, jossa yrityksesi kaipaa apua työntekijän löytämisessä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Me hoidamme rekrytointiprosessin puolestasi ja sinä saat osaavan työntekijän palkkalistoillesi. 

Paketti sisältää: 

Suunnittelemme yhdessä tehtävänkuvauksen, ja mlaadimme sen pohjalta työpaikkailmoituksen 

Vastaamme ilmoituksen julkaisusta oikeissa kanavissa sekä hoidamme yhteydenpidon hakijoihin

Käymme läpi kaikki hakemukset 

Teemme esivalinnan ja esittelemme potentiaaliset tekijät 

Huolehdimme tiedottamisen rekrytointiprosessin päättymisestä hakijoille

Me hoidamme sinun puolestasi rekrytoinnin kaikki vaiheet, ja sinulle jää vain lopullinen työntekijän valinta muutamasta parhaasta hakijastaTavoitteenamme on löytää nopeasti oikea tekijä avoimena olevaan tehtävään ja näin mahdollistaa yrityksenne toiminnan sujuvuus. 

Muutosturvakoulutus  

Ainoa pysyvä tässä maailmassa on muutos; etenkin yrityksissä tilanteet muuttuvat usein. Myös näissä tilanteissa olemme teidän apunanne.

Olemme kumppaninne yrityksen muutostilanteissa, esimerkiksi työntekijöiden irtisanomisprosessissa. Voimme järjestää tilanteeseen sopivaa koulutusta tai ohjausta. Toteutamme esimerkiksi irtisanotuille työntekijöille työllistymistä edistävää koulutusta ja olemme ohjaamassa heitä uusille urapoluille. Ole yhteydessä ja kysy tarjousta tarpeitanne vastaavasta koulutuskokonaisuudesta.