Työnhakijalle

Työnhakijalle

Löydä oma polkusi – Ehta viitoittaa tiesi

Joskus sitä huomaa, että työasiat junnaavat ja olisi aika oppia uutta ja antaa samalla itsestään enemmän. Ehta on olemassa, että toisilleen sopivat työntekijät ja työnantajat kohtaisivat – molempien tilanteeseen sopivalla tavalla.

Työnhakija, oletko alanvaihtaja, vasta valmistunut, asiantuntija tai et vain tiedä mistä lähtisit liikkeelle työnhaussa? Haluatko kenties osa-aikaista tai keikkaluontoista työtä vai etsitkö pidempiaikaista työsuhdetta?

Työnhakijalle Ehta-henkilöstöpalvelut tarjoaa monia mahdollisuuksia työllistyä hakijan omaan elämäntilanteeseen sopivaan työsuhteeseen. Jos vakituinen työpaikka ei heti löydy tai ei ole tällä hetkellä mahdollinen, voit saada tarvittavaa vauhtia omalle urapolullesi keikkahommista tai osa-aikatyöstä. Meillä Ehta-henkilöstöpalveluissa haluamme löytää maakuntamme piilossa olevat mahdollisuudet!

Kun uskoo onnistuvansa, on jo puolimatkassa

Henkilöstövuokraus, rekrytointi, oppisopimus – olisiko joku näistä juuri sinun polkusi työelämään? Jätä avoin hakemus ja kerro mitä osaat ja missä olet hyvä. Otamme työnhakemuksensa meille jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai innostuksen mukaista työtä.

Lähetä meille avoin työhakemus

Toimintaamme liittyvän rekisteriselosteen löydät alla olevasta linkistä:

Rekisteriseloste