Työnhakijalle

Etsitkö uutta työpaikkaa?

Ehdan tavoitteena on löytää juuri sinulle sopiva työpaikka. Olemme kaikkiin hakijoihimme yhteydessä ja mietimme yhdessä, mitkä työtehtävät vastaavat osaamistasi ja toiveitasiTärkeintä on löytää työ, jossa sinä tulet viihtymään. Tämän mahdollistaa paikallisista yrityksistä koostuva asiakasverkostomme, jolle rekrytoimme monen alan osaajia. Ehdan kautta on mahdollista työllistyä, niin vuokratyöntekijäksi, kuin suoraan yrityksen listoille.

Vuosittain useat vuokratyöntekijämme työllistyvät suoraan yritykseen vuokratyösuhteen jälkeen. Monesti työvoiman tarpeen vakiintuessa yrityksessä vuokratyöntekijä, joka on perehdytetty talontavoille, palkataan yrityksen listoille. Meidän tavoitteenamme on tarjota jokaiseen elämäntilanteeseen sopiva työsuhde. 

Tällä hetkellä meidän työntekijämme työskentelevät seuraavilla aloilla: 

Asiakaspalvelu 

Hotelli ja ravintola 

Kunnossapito ja kiinteistöhuolto 

Kuljetus 

Rakennus 

Sote 

Sähkö ja LVI 

Teollisuus 

Tuotanto ja kokoonpano 

Pääsääntöisesti työt sijaitsevat Pohjois-Karjalan alueella, mutta mainitsemme työpaikkailmoituksessa aina erikseen paikkakunnan. Etsimme osaajia ja innokkaita tekijöitä, anna asenteesi näkyä työhakemuksessasi. Laita meille avoin hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä. 

Huolehdimme, että kaikille vuokratyöntekijöillemme maksetaan vähintään työehtosopimuksen mukainen palkka ja lisät. 

Lähetä meille avoin työhakemus

Toimintaamme liittyvän rekisteriselosteen löydät alla olevasta linkistä:

Rekisteriseloste