Työnhakijat

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme tai jätä meille avoin työhakemus, näin pääset käsiksi myös piilotyöpaikkoihimme. Me olemme sinuun yhteydessä hakemuksesi saavuttua. Pohditaan yhdessä, mikä työpaikka olisi sinulle se oikea.

Jätä avoin hakemus

Avoimet työpaikkamme löydät täältä

Me Ehdalla helpotamme työnhakuasi ja autamme löytämään työn, jossa oikeasti viihdyt

Rekryprosessin aikana olemme jatkuvasti tukenasi ja pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä. Meidän kauttamme voit työllistyä niin vuokratyöntekijäksi kuin suoraan yrityksen listoille. Etsimme osaajia ja innokkaita tekijöitä, anna asenteesi näkyä työhakemuksessasi.

Työllistämme seuraaville aloille:

  • Kokoonpano
  • Kuljetus ja terminaali
  • Kunnossapito ja siivous
  • Muovi- ja metalliteollisuus
  • Puu- ja sahateollisuus
  • Rakennus
  • Ravintola ja huoltoasema
  • Sote

Mitä on vuokratyö?

Monet yritykset päättävät ulkoistaa rekrytointinsa ja työsuhdeasiansa meille, kun yrityksellä itsellään ei ole aikaa tai kokemusta, tai jos työvoiman tarve on yllättävä.

Henkilöstövuokrauksessa velvollisuudet on jaettu työnantajan (henkilöstöpalveluyritys) sekä työskentely-yrityksen (käyttäjäyritys) kanssa. Yhdessä me huolehdimme, että vuokratyöntekijä saa tehtävään kunnon perehdytyksen ja myös selkeän tiedon siitä, mitä odottaa työsuhteelta.

Vuokratyöntekijöiden kohdalla noudatetaan samoja pelisääntöjä kuin käyttäjäyrityksen muidenkin työntekijöiden kanssa, eli samasta työstä saadaan samaa palkkaa. Vuokratyökin on ihan oikeaa työtä, eikä mitään kikkailua.

Nuotti-valmennus

Rekrytointien ja henkilöstöpalveluiden lisäksi Ehta tarjoaa myös NUOTTI-valmennusta.

Tutustu NUOTTI-valmennukseen

Ajankohtaista

Siivoojana opintojen ohessa

Pinja on työskennellyt Ehdalla jo yli kahden vuoden ajan siivoojan tehtävissä. Hän päätyi Ehdalle töihin keväällä 2020, kun haki kesätöitä. “Löysin työpaikkailmoituksen, jossa haettiin siivoojaa….

Lue blogikirjoitus

Kesätyöntekijänä Ehdalla

Oli tosi kiva yllätys, kun sain keväällä kuulla saaneeni Ehdalta kesätyöpaikan. Nyt oli nimittäin vasta ensimmäinen vuosi, kun pystyin hakemaan kesätöitä, eikä mulla siksi ollut…

Lue blogikirjoitus

Uralle uusi suunta vuokratyöpaikasta

”En ole koskaan kokenut minkäänlaisia ennakkoluuloja vuokratyötä kohtaan, vaan näin sen mahdollisuutena työllistyä helposti.” Ville päätyi hakemaan Ehdan työntekijäksi keväällä 2015, lukion viimeisenä vuotena. Hän…

Lue blogikirjoitus

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu