Työnhakijat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme. Jos tällä hetkellä ei ole mitään sinulle sopivaa tehtävää auki, niin jätä meille avoin työhakemus, näin pääset käsiksi myös piilotyöpaikkoihimme. Me olemme sinuun yhteydessä hakemuksesi saavuttua. Pohditaan yhdessä, mikä työpaikka olisi sinulle se oikea.

Jätä avoin hakemus

Avoimet työpaikkamme löydät täältä

Työpaikkoja eri alojen osaajille

Me Ehdalla helpotamme työnhakuasi ja autamme löytämään työn, jossa oikeasti viihdyt.

Rekrytointiprosessin aikana pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä. Meidän kauttamme voit työllistyä niin vuokratyöntekijäksi kuin suoraan yrityksen listoille. Etsimme eri alojen osaajia ja innokkaita tekijöitä, anna asenteesi näkyä työhakemuksessasi.

Ehdan työntekijät työskentelevät seuraavissa tehtävissä:

  • Kokoonpanija
  • Metalliteollisuuden eri työvaiheissa, esimerkiksi hitsaaja, koneistaja, maalari, varastotyöntekijä tai tuotantotyöntekijä
  • Kuljetus- ja terminaalityöntekijä
  • Muovi- ja metalliteollisuudessa
  • Puu- ja sahateollisuudessa
  • Toimistotehtävissä

Mitä on vuokratyö?

Nykyään monet yritykset päättävät ulkoistaa rekrytointinsa ja työsuhdeasiansa meille, kun yrityksellä itsellään ei ole aikaa tai kokemusta. Joskus työvoiman tarve on yllättävä tai työ projektiluontoista.

Henkilöstövuokrauksessa velvollisuudet on jaettu työnantajan (henkilöstöpalveluyritys) sekä työskentely-yrityksen (käyttäjäyritys) kanssa. Yhdessä huolehdimme, että vuokratyöntekijä saa tehtävään kunnon perehdytyksen ja myös selkeän tiedon siitä, mitä odottaa työsuhteelta.

Pidämme huolen, että vuokratyöntekijöiden kohdalla noudatetaan samoja pelisääntöjä kuin käyttäjäyrityksen muidenkin työntekijöiden kanssa, eli samasta työstä saadaan samaa palkkaa ja muutenkin ollaan samalla viivalla.

Palvelemme: ma-pe 9-16
Puhelin: 050 388 6631
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu