Työntekijänä Honkalammen asumispalveluissa!

Honkalampi-konsernin asumispalvelut kannustaa ja tukee asukkaita elämään oman näköistä elämää. Honkalammella on seitsemän kotia Pohjois-Karjalassa ja yksi Tampereella, kaikissa toteututaan asukkaiden pieniä ja vähän isompiakin unelmia!

Millaista on olla työntekijänä Honkalammen palvelukodeissa? Palvelukodeissa työskentelee lähihoitajia, sosionomeja, sairaanhoitajia, siivoojia sekä esimiehiä. Kysyimme Sirkkalanhelmen lähihoitajalta Päiviltä, miksi hän viihtyy hyvin työssään ja mitkä ovat hänen parhaita muistojaan.

Päivin mielestä parasta hänen työssään on työn monipuolisuus ja ihan perustyö, koska työssä saa käyttää monipuolisesti koulutusta ja taitoja asukkaiden kanssa toimiessa. Oikein mukavaa Päivin mielestä on myös asukkaiden kanssa yhdessä tekeminen ja reissaaminen!

Tärkeimpinä työtehtävinään Päivi pitää asukkaiden yksilöllisen elämän ja turvallisuuden tukemista. Päivi ja kollegat järjestävät asukkaille erilaisia toimintatuokijoita, kuten marjojen keruuta, kaupungilla käymistä, elokuvailtoja, leipomista ja kaikkea mitä asukkaat toivovat.
Päiville ikimuistoisia hetkiä on kerennyt kertyä 13,5 vuoden aikana paljon, mutta matka Kyprokselle kahden asukkaan kanssa ja toisen ohjaajan kanssa nousee kyllä ensimmäisenä Päivin mieleen. Vaikka myös, ne pienet arkiset hetket asukkaiden kanssa ovat tärkeitä!

Kuulostaako sinusta työ Honkalammen asumispalveluyksikössä mielenkiintoiselta? Haemme jatkuvasti uusia henkilöitä yksiköiden eri tehtäviin. Jos haluat olla mukana luomassa pykälää parempaa maailmaa, tutustu tämänhetkisiin avoimiin työpaikkoihin Avoimet työpaikat-välilehdeltä tai jätä Honkalammelle avoin työhakemus sivuiltamme!