Työtä ja tekijöitä -aamiaistilaisuus

Ehta Henkilöstöpalvelut ja Jobia -hanke järjestävät työtä ja tekijöitä -aamiaistilaisuuden, jonka tarkoituksena on keskustella työllisyys- ja henkilöstöpalveluista. Verkostoitumisen lomassa tarjoamme uutta tietoa työkokeilusta, palkkatuesta, henkilöstövuokrauksesta sekä ratkotaan työmarkkinoiden kohtaanto-ongelmaa.

Ehdalle on tärkeää löytää asiakkaan tarpeita vastaava tekijä, olipa työvoimatarve sitten kausiluontoinen tai pidempi aikainen. Aamiaisella keskustelemme mielellämme henkilöstö- ja rekrytointipalveluista sekä palkkatuesta, työvoiman vuokrauksesta ja rekrytointiprosessin ulkoistamisesta.

Jobia -hankkeen tavoitteena on Joensuun seudun työllisyyden tukeminen. Hankkeella on kaksi kohderyhmää: yli 50-vuotiaat sekä kaikenikäiset osatyökykyiset. Kohderyhmiin kuuluvat voivat osallistua erilaisiin koulutuksiin ja yksilövalmennuksiin, joissa tavoitteena kouluttautuminen tai työllistyminen.

Jobia -hankkeessa työskentelee kaksi yksilövalmentajaa, Tiina ja Auli. Jobian toimintatapa on työelämälähtöistä ja tavoitteena on tukea alueen yrittäjiä tarjoamalla heille niiden osaamisvaatimukset täyttäviä työntekijöitä.

Tiinan ja Aulin kanssa pääset keskustelemaan ja ratkomaan kohtaanto-ongelmaa. He haluavat selvittää mahdollisia ennakkoluuloja, joita hankkeen kohderyhmän palkkaamiseen liittyy. Heillä on etsinässä työkokeilu- sekä työpaikkoja, vinkkaathan jos teidän yrityksellänne olisi näitä tarjota.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki henkilöstön, rekrytoinnin ja työllistymisen parissa työskentelevät.

Aamiainen tarjotaan Salpakadun Helmessä, osoitteessa Salpakatu 2. 26.11.2019 kello 7.30–9.30.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 15.11. alla olevan linkin kautta:
https://forms.gle/Wf4Rmx2PTESkJnEt5