Uralle uusi suunta vuokratyöpaikasta

”En ole koskaan kokenut minkäänlaisia ennakkoluuloja vuokratyötä kohtaan, vaan näin sen mahdollisuutena työllistyä helposti.”

Ville päätyi hakemaan Ehdan työntekijäksi keväällä 2015, lukion viimeisenä vuotena. Hän muistelee, että hakemuksen laittamisesta kului vain viikko, kun hän sai jo kutsun Ehdan työhaastatteluun. Haastattelun päätteeksi hän sai heti tiedon työllistymisestä. Ensimmäinen vuokratyösuhde kesti vuoden, jonka jälkeen työnhaku tuli taas ajankohtaiseksi. Ville kerkesi olla työttömänä tässä välissä vain pari päivää, kun aukesi mahdollisuus työllistyä Ehdan kautta Puupietarille.

– En olisi todennäköisesti löytänyt kyseistä työpaikkaan ilman Ehdan apua, joten olen todella tyytyväinen tästä mahdollisuudesta, Ville toteaa muistellessaan työllistymistä Ehdan kautta.

Ville aloitti työt Puupietarilla tuotantotyöntekijänä. Vuokran kautta tarjottu määräaikaisuus jatkui ja ala vei hänet mennessään. Pian hän alkoi opiskelemaan töiden ohessa Karelia-ammattikorkeakoulussa metsätalouden koulutuslinjalla metsätalousinsinööriksi. Työskentely jatkui opintojen ohessa, kesät hän teki täysillä tunneilla töitä ja talvet koulun ohessa osa-aikaisena. Siinä ohessa Ville vakinaistettiin Puupietarille vuonna 2017.

Vuosien varrella Ville on päässyt työskentelemään monissa eri työtehtävissä yrityksen sisällä. Työkokemuksen ja koulutuksessa saatujen tietojen avulla, hän on saanut entistä vastuullisempia työtehtäviä. Ville sai koulusta paperit kouraan loppuvuodesta 2021, ja työskentelee nyt Puupietarilla työnjohtajana.

– Vuokratyö tarjosi mittaamattoman arvokasta työkokemusta kahdesta eri työpaikasta ja ilman Ehtaa en tällä hetkellä todennäköisesti työskentelisi tällä alalla. Voisikin siis sanoa, että Ehta johdatti minut nykyisiin työtehtäviini.

Ville kertoo suositelleensa vuokratyötä monille ystävilleen. Hän kokee, että se on hyvä väylä verkostoitumiseen työelämässä. Vuokratyön kautta saa mahdollisuuden myös kokeilla itselleen tuntemattomia työtehtäviä. Tämän ansiosta voi löytää pitkäaikaisen työn alalta, jota ei muutoin olisi välttämättä edes harkinnut!

Etsitkö uutta työtä? Tutustu täältä meidän mahdollisuuksiin ja laita hakemus. Me autamme sinua löytämään sinulle mieluisan työpaikan!

Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 9-16
Puhelin: 050 388 6631
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu