Vierailu asiakasyrityksessämme

Muutama viikko sitten kävimme vierailulla asiakasyritys KKR Steelillä ja kyselemässä heidän kuulumisiaan. Tavattiin meidän vuokratyöntekijöitämme työntouhussa ja opittiin taas metallipajan toiminnasta lisää. Työnjohtajana toimiva Kari kertoi, kuinka vuokratyö on toiminut heillä.

Ehta on löytänyt työntekijät todella nopeallakin aikataululla. Meillä KKR Steelillä vuokratyötä on käytetty esimerkiksi tilausruuhkien purkuun. Kun tilausmäärät on sitten tasaantunut, niin moni vuokratyön kautta kokemusta kartuttanut työntekijä on työllistynyt yritykseemme vakituisesti.

Kari kokee, että hyvien rekrytoitujen työntekijöiden lisäksi vuokratyö tarjoaa yritykselle paljon muutakin. Se antaa lisää näkökulmaa rekrytointeihin ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin sekä mahdollisuuden ulkoistaa henkilöstövastuuta. Rekrytoinneissa on käytetty ulkopuolista apua ruuhkahuippujen purkamisen lisäksi myös yrityksen kasvaessa.

– Me olemme mielellään ulkoistanut rekrytointeja ammattilaiselle. Näin ollaan saatu keskittyä omiin työtehtäviin, rekrytointiprosessien edetessä sujuvasti. Joskus työpaikkailmoituksia on julkaistu itsekin, mutta ollaan huomattu, että Ehdan kanssa kaikki on ollut meille helppoa ja nopeaa, Kari kertoo.

Me Ehdalla olemme hoitaneet KKR Steel Oy:n puolesta ilmoitusten julkaisun, yhteydenottoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. KKR:n kanssa on sovittu, että me valitsemme hakijoiden joukosta tehtävään parhaiten soveltuvat jatkohaastatteluun. Lopuksi he ovat tehneet näiden haastatteluiden sekä meidän arvioiden perusteella lopulliset henkilövalinnat.