Vuokratyö työntekijän mahdollisuutena

”Vuokratyö ei ole oikeaa työtä. Vuokratyöntekijöille maksetaan huonompaa palkkaa.”

Vuokratyöhön liittyy monenlaisia negatiivisia ennakkoluuloja, eivätkä kaikki työntekijät pidä sitä varteenotettavana työmuotona. Monia saattaakin askarruttaa se, että miksi yritykset käyttävät vuokratyötä sen sijaan että työllistäisivät työntekijän suoraan omille listoilleen.

Rekrytoiminen vie aikaa sekä vaatii tietynlaista osaamista ja asiantuntevuutta. Kaikilla yrityksillä ei kuitenkaan ole aikaa tai resursseja panostaa rekryihin, minkä takia he kääntyvät henkilöstöfirman puoleen.

Rekrytoiminen vie aikaa sekä vaatii tietynlaista osaamista ja asiantuntevuutta. Kaikilla yrityksillä ei kuitenkaan ole aikaa tai resursseja panostaa rekryihin, minkä takia he kääntyvät henkilöstöfirman puoleen. Vuokratyö on vain joidenkin yritysten tapa palkata uusia työntekijöitä. Kyse ei siis ole siitä, etteikö yritys pitäisi vuokratyöntekijöitä yhtä tärkeinä kuin muita työntekijöitään.

Viime vuosina yritykset ovatkin alkaneet käyttää yhä enemmän henkilöstövuokrausta uusien työntekijöiden rekrytoinneissa ja monet ovat löytäneet sitä kautta itselleen pitkäaikaisen työn. Kuka tietää, ehkäpä vuokratyö voi olla mahdollisuus myös sinulle.

Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu