Henkilöstövuokraus 

Meidän kauttamme saat tehokkaasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan työntyöntekijän. Henkilöstövuokrauksen etuja ovat nopeus ja vaivattomuus. Aikaasi säästyy, kun me hoidamme rekrytointiprosessin. Kaikki rekrytoinninvaiheet tarjotaan veloituksetta, kustannukset syntyvät vasta vuokratyöntekijän toteutuneista työtunneista. 

Näin me toimimme:

 Kartoitamme työtehtävään vaaditun osaamisen ja tutustumme yritykseen. 

 Meillä on kattava työntekijäpankki, jossa on osaajia eri alojen työtehtäviin. Kaikki hakijamme on haastateltu valmiiksi, jolloin äkillisessäkin tilanteessa pystymme takaamaan osaavan työntekijän tarpeisiinne. Jos tarpeisiinne sopivaa osaajaa ei ole, niin etsimme sen verkostoistamme.

 Teemme teille potentiaalisimmista tekijöistä esittelyt, joista valitsette uuden työntekijänneHoidamme työsopimuksen ja muut työnantajavelvoitteet.

 

Vuokratyöntekijä on hyvä ratkaisu yritykselle, kun työt kasaantuvat esimerkiksi sairauslomien, uusien tilauksien tai muiden yllättävien tilanteiden takia. Henkilöstönvuokraus on myös vaihtoehto, kun haluat ulkoistaa palkkahallinon ja muut henkilöstöön liittyvät taustatyöt. Vuokrantyöntekijän palkkauksessa me kannamme rekrytoinnin riskit kanssanne.