Vuokratyöntekijästä asiakasyrityksen listoille

Kaksi kuukautta sitten Joni työllistyi asiakasyrityksemme KKR Steelin omille listoille oltuaan siellä sitä ennen puolen vuoden ajan vuokratyöntekijänä. Tämä oli Jonille toinen yritys, jossa hän työskenteli Ehta Henkilöstöpalveluiden kautta.

Vuokratyö on tarjonnut minulle mahdollisuuden kokeilla eri työtehtäviä. Näin tuli testattua aloja, joihin ei välttämättä itse olisi edes hakeutunut, Joni kertoo.

Joni muistelee, että työllistyminen Ehdan kautta sujui nopeasti ja sujuvasti. Muutama vuosi sitten Joni muutti paikkakunnalle ja silloin Ehta oli isona apuna työllistymisessä. Tämän jälkeen työttömyysjaksot eivät ole olleet muutamaa viikkoakaan, kun Ehdan avulla löytyi taas uusi työ. Hän kokee, että työllistymisessä kaikki käytännön asiat ovat aina toimineet. Jonin mielestä vuokratyö ei ole poikennut mitenkään työsuhteesta suoraan yritykseen.

Muille vuokratyötä miettiville Joni vinkkaa, että se on hyvä väylä työllistyä ja etenkin työelämän alussa tarjoaa hyviä mahdollisuuksia tutustua eri tehtäviin. Hän kertoo saaneensa paljon uusia kokemuksia, joista on tulevaisuudessa hyötyä.

Etsitkö uutta työtä? Tutustu täältä meidän mahdollisuuksiin ja laita hakemus, niin etsitään sinulle uusi työpaikka!