Rekrytointifirma apunasi

Autamme eri alojen yrityksiä rekrytoinneissa eli työntekijöiden etsimisessä. Palveluihimme kuuluvat tarpeidesi mukaan eri henkilöstöpalvelut. Päätuotteemme on henkilöstövuokraus sekä suorahaku. Meidän hoitaessa rekrytointia, yrityksessä voidaan keskittyä ydintoimintaan.

Hei, me ollaan Erik ja Siiri Ehdalta ja meidän vastuulla on asiakkuudet

Jatkossa me tulemme pitämään huolta, että teidän yrityksen rekrytointiasiat ovat kunnossa. Eiköhän kääritä hihat ja ruveta rekrytoimaan.

Koko henkilöstö

Iloiset rekrytointiasiantuntijat palveluksessanne.
Rekrytointiasiantuntijat suunnittelet ja aikatauluttavat rekrytointiprosessia.

Miksi ulkoistaa rekrytointi?

Me tiedämme, että rekrytointi on riski. Hyvin hoidettuna rekrytointi tukee yritystä tavoitteiden saavuttamisessa. Aina oma aika tai osaaminen ei kuitenkaan riitä ja se on ihan okei. Ulkoistamalla rekrytoinnin Ehdalle yritys saa meidän tuen niin rekrytointiin kuin työllistämiseenkin.

Meidän toiminta lähtee hyvästä asiakaspalvelusta. Tapoihimme ei kuulu etsiä yritykseen ketä tahansa töihin, vaan teemme kaikkemme löytääksemme parhaan mahdollisen. Tämä on mahdollista huolellisella pohjatyöllä, tutustumalla kunnolla yrityksen toimintaan, tarpeisiin ja toiveisiin. Yhdessä mietimme yritykselle parhaat henkilöstöratkaisut.

Miksi ottaa Ehta kumppaniksi?

Puhumme yrityksen kanssa samaa kieltä, meidän toimistolla ammattijargon voidaan laittaa jakkupuvun kanssa samaan kaappiin odottamaan sopivaa hetkeä.

Tuemme rekrytointien avulla yrityksen toimintaa ja uskomme, että asiakas edellä tehdyt toimet vievät meitäkin toivomaamme suuntaan.

Toimimme vastuullisesti ja seisomme sanojemme takana, eli teemme mitä lupaamme. Jos emme siihen jostain syystä pysty, viestimme siitä avoimesti.

Meidän mielestämme töissä tulee olla mukavaa. Pidämme siis huolen, että meidän kautta rekrytoidut työntekijät pitävät työstään ja viihtyvät asiakasyrityksessä. Tiedämme, että se näkyy positiivisesti myös käyttäjäyrityksen arjessa sekä tuottavuudessa.

Rekrytointiasiantuntija valmistelee rekrytointia, asiakas voi päättää käyttääkö suorahaku- vai henkilöstönvuokrauspalvelua.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus, eli työvoiman vuokraus, on monipuolinen ja joustava tapa työllistää yritykselle sopivia työntekijöitä. Kauttamme löydät eri alojen ammattilaisia sekä tulevaisuuden tekijöitä. Palveluun kuuluvat työntekijöiden etsintä, rekrymarkkinointi sekä esikarsinta.

Henkilöstövuokrauksessa:

 • Yritys saa vaivattomasti työntekijän heidän tarpeeseensa
 • Tilaus voi olla lyhyt- tai pitkäaikainen
 • Palvelun hintaan kuuluu rekrytointiprosessin hoitaminen
 • Ehta huolehtii lakisääteisistä työnantajavelvoitteista, eduista, työterveydestä sekä palkanmaksusta.
 • Palvelu laskutetaan sovitulla palvelukertoimella vuokratyöntekijän tekemien tuntien perusteella – yritys maksaa siis vain tehdystä työstä.

Teemme jokaisen rekrytoinnin huolella. Jos henkilöstötarpeen tullessa meillä ei ole sopivaa työntekijää listoillamme, laitamme markkinoinnissamme turbovaihteen päälle. Näin varmistamme, että vuokratyöntekijämme on paras mahdollinen kyseiseen tehtävään.

Lue lisää

Rekrytointiasiantuntija valmistelee suorahaku projektia tietokoneellaan.

Suorahaku

Kun yritys kaipaa apua rekrytointiprosessin hoitamisessa, mutta haluaa työllistää työntekijän suoraan omille palkkalistoilleen, on suorahaku oikea palvelu. Suorahaku räätälöidään aina tilanteen mukaan ja Ehta ottaa hoidettavakseen rekrytointiprosessista sovitun kokonaisuuden.

 • Toiveiden mukainen palvelukokonaisuus, jossa hinta määräytyy tilauksen perusteella.
 • Hoidamme koko rekrytointiprosessin.
 • Työntekijä työllistyy suoraan yrityksen palkkalistoille.
 • Palvelusta osa laskutetaan rekrytoinnin alkaessa ja loput onnistuneen rekrytoinnin jälkeen.

Lue lisää

Muut henkilöstöpalvelut

Henkilöarvioinnit

Osaksi rekrytointia tai ammatillisen kasvun tueksi.

Henkilöarviointimme toteutetaan selainpohjaisessa testausjärjestelmässä ja saat tuloksien lisäksi asiantuntijamme kattavat arviot testatuista. Yli 20:stä eri testistä valitaan haettavan tehtävän mukaan olennaiset testattavat osiot, joita voivat olla esimerkiksi loogisen päättelyn taidot, paineensietokyky ja sitoutuminen tehtävään. Tulokset antavat arvokasta tietoa rekrytointipäätöksen tekemiseen.

Testeistä voidaan luoda myös kokonaisuuksia osaamisen kehittämisen tueksi. Tuloksia voi hyödyntää esimerkiksi osana kehityskeskustelua.

Lue lisää

Rekrytointiasiantuntija kirjoittaa avoimet työpaikat blogipostausta tietokoneella.

Muut palvelut

Autamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti henkilöstöasioissa. Kysy meiltä, jos sinulla on jokin kokonaisuus, jossa voisimme olla avuksi.

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

 • Ulkoistettu HR-apu
 • Henkilöstöasiakirjojen päivitykset (päihdesuunnitelma, tasa-arvosuunnitelma, työyhteisön kehittämissuunnitelma)
 • Konsultointi rekrytoinneissa sekä henkilöstöhallinnossa

Lue lisää

Palvelemme: ma-pe 9-16
Puhelin: 050 388 6631
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu