Apunasi rekrytoinneissa

Autamme eri alojen yrityksiä rekrytoinneissa eli työntekijöiden etsimisessä. Tarjoamme henkilöstövuokraus- sekä suorarekrytointipalveluita. Työvoiman tarve voi olla pidempi tai lyhyempi, me hoidamme osaavan tekijän työvuoroon. Meidän hoitaessa rekrytointia, yrityksessä voidaan keskittyä ydintoimintaan.

Hei, me ollaan Elise ja Siiri Ehdalta ja meidän vastuulla on asiakkuudet

Jatkossa me tullaan pitämään huolta, että teidän yrityksen rekrytointiasiat on kunnossa. Eiköhän kääritä hihat ja ruveta rekrytoimaan.

Koko henkilöstö

Miksi ulkoistaa rekrytointi?

Me jos ketkä tiedetään, että rekrytointi on riski. Hyvin hoidettuna rekrytointi tukee yritystä tavoitteiden saavuttamisessa. Aina oma aika tai osaaminen ei kuitenkaan riitä ja se on ihan okei. Ulkoistamalla rekrytoinnin Ehdalle yritys saa meidän tuen niin rekrytointiin kuin työllistämiseenkin.

Meidän toiminta lähtee hyvästä asiakaspalvelusta. Tapoihimme ei kuulu etsiä yritykseen ketä tahansa töihin, vaan valitaan hakijoista se tekijä, jonka yritys itsekin valitsisi. Tämä saadaan aikaan tutustumalla kunnolla yrityksen toimintaan, tarpeisiin ja toiveisiin. Yhdessä mietimme yritykselle parhaat henkilöstöratkaisut.

Miksi ottaa Ehta kumppaniksi?

Me puhutaan yrityksen kanssa samaa kieltä, meidän toimistolla ammattijargon voidaan laittaa jakkupuvun kanssa samaan kaappiin odottamaan sopivaa hetkeä.

Tuemme rekrytointien avulla yrityksen toimintaa, uskommekin että asiakas edellä tehdyt toimet vievät meitäkin toivomaamme suuntaan.

Toimimme vastuullisesti ja seisomme sanojemme takana, eli teemme mitä lupaamme. Jos emme siihen jostain syystä pysty, niin kerromme senkin.

Meistä töissä pitää olla kivaa, pidämme siis huolen, että meidän kautta rekrytoidut työntekijät pitävät työstään. Tiedämme, että se näkyy positiivisesti myös käyttäjäyrityksessä.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus, eli työvoiman vuokraus, on monipuolinen ja joustava tapa työllistää yritykselle sopivia työntekijöitä. Kauttamme löytyy eri alojen ammattilaisia sekä tulevaisuuden tekijöitä. Palveluun kuuluu työntekijöiden etsintä, rekrymarkkinointi sekä esikarsinta.

Henkilöstövuokrauksessa:

  • Yritys saa vaivattomasti työntekijän heidän tarpeeseensa
  • Tilaus voi olla lyhyt- tai pitkäaikainen
  • Palvelun hintaan kuuluu rekrytointiprosessin hoitaminen
  • Ehta huolehtii työnantajavelvoitteista
  • Palvelu laskutetaan sovitulla palvelukertoimella vuokratyöntekijän tekemien tuntien perusteella – yritys maksaa siis vain tehdystä työstä.

Jokainen rekrytointi tehdään huolella. Jos henkilöstötarpeen tullessa meillä ei ole sopivaa työntekijää listoillamme, laitamme markkinoinnissamme turbovaihteen päälle. Näin varmistamme, että vuokratyöntekijämme on paras mahdollinen kyseiseen tehtävään.

Suorarekrytointi

Kun yritys kaipaa apua rekrytointiprosessin hoitamisessa, mutta haluaa työllistää työntekijän suoraan omille palkkalistoilleen, on suorarekrytointi oikea palvelu. Suorarekrytointipalvelumme räätälöidään aina tilanteen mukaan ja Ehta ottaa hoidettavakseen rekryprosessista sovitun kokonaisuuden.

  • Toiveiden mukainen palvelukokonaisuus, jossa hinta määräytyy tilauksen perusteella.
  • Me hoidamme vaikka koko rekrytointiprosessin.
  • Työntekijä työllistyy suoraan yrityksen palkkalistoille.
  • Palvelusta osa laskutetaan rekrytoinnin alkaessa ja loput onnistuneen rekrytoinnin jälkeen.

Suorarekrytointi

Helppo rekrytointiprosessi

Voimme hoitaa koko rekrytointiprosessin, jolloin yritykselle jää vain esikarsituista henkilöistä parhaan valitseminen. Tilanteen mukaan meidän on mahdollista hoitaa myös vain yksi osa-alue. Tällöin olemme mukana vaiheessa, jonka ulkoistamisesta yritykselle on eniten apua. Voimme esimerkiksi ottaa vastaan hakemukset ja käsitellä ne, näin yritys saa tietoturvan täyttävän hakemustenkäsittely­järjestelmän ja työrauhan, kun hakuaikana tulevat puhelut ohjautuvat meille. Rekrytointi vie yrityksen aikaa vasta siinä vaiheessa, kun hakemusnippu toimitetaan heille.

Muut palvelut

Henkilöarvioinnit

Osaksi rekrytointia tai ammatillisen kasvun tueksi.

Henkilöarviointimme toteutetaan selainpohjaisessa testausjärjestelmässä ja saat tuloksien lisäksi asiantuntijamme kattavat arviot testatuista. Yli 20:stä eri testistä valitaan haettavan tehtävän mukaan olennaiset testattavat osiot, joita voivat olla esimerkiksi loogisen päättelyn taidot, paineensietokyky ja sitoutuminen tehtävään. Tulokset antavat arvokasta tietoa rekrytointipäätöksen tekemiseen.

Testeistä voidaan luoda myös kokonaisuuksia osaamisen kehittämisen tueksi. Tuloksia voi hyödyntää esimerkiksi osana kehityskeskustelua.

Muut palvelut

Koulutusyhteistyö

Aina yrityksen tarpeisiin sopivia työntekijöitä ei ole vapailla markkinoilla. Ratkaisu voi olla oppisopimuskoulutus, harjoittelu tai rekrykoulutus. Yhdessä yrityksen kanssa etsimme sopivan henkilön ja mietimme mikä koulutustapa on tilanteeseen sopivin. Opiskelija voidaan työllistää yritykseen esimerkiksi vuokratyöntekijänä oppisopimusjakson ajaksi.

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu