Rekrytointiasiantuntijat pitävät palaveria vuokratyö ja suorahaku palveluiden hyödyistä yritysasiakkaalle.

Henkilöstövuokraus

Jos työntekijätarpeenne on tilapäistä, kausi- tai projektiluontoista, on henkilöstövuokraus yrityksellenne sopiva vaihtoehto. Se tarjoaa joustoa yrityksen muuttuviin tilanteisiin ja toimii vakuutuksenlailla yllättävissä tilanteissa. Laskutamme vain vuokratyöntekijän tehdyt työtunnit, eikä esimerkiksi sairauslomista aiheudu sinulle lisäkustannuksia.

Henkilöstövuokraus sopii kaiken kokoisille yrityksille sekä kaikille toimialoille.

Miksi valita henkilöstövuokraus?

  • Riskitön. Me etsimme työntekijälle uuden työn, jos teillä ei olekaan tarjota työtehtäviä tai työntekijä ei sovellukaan teidän tehtäviinne.
  • Helppous. Me hoidamme kaikki rekrytoinnin vaiheet sekä työntekijää koskevat lakisääteiset työnantajavelvoitteet. Te saatte sovitusti osaavan työntekijän töihin.
  • Ammattitaito. Asiantuntijamme ovat tehneet rekrytointeja jo kymmeniä vuosia. Heillä on osaamista rekrytoinnin vaiheista sekä kokemuksen tuomaa pelisilmää osaamisen tunnistamiseen haastatteluissa.

Miten henkilöstö­vuokraus toimii?

Tämän helpompaa rekrytointi ei voi olla. Aikaasi menee minimissään aloituspalaverin ja työntekijän haastattelun verran. Tähän päästään, kun tunnemme yrityksenne ja tehtävänkuvan hyvin. Ensimmäisellä kerralla aikaa voi mennä enemmän, mutta meidän tavoitteenamme on hoitaa rekrytointi niin, että se vie mahdollisimman vähän sinun työaikaasi. Myös eri työtehtävät voivat vaatia enemmän näkemystänne rekrytoinnin eri vaiheissa.

Voidaksemme tarjota laadukasta henkilöstövuokrauspalvelua, tutustumme huolellisesti osaajatarpeeseenne sekä yritykseenne. Näin voimme varmistua, että löydämme parhaan osaajan tiimiinne. Ensimmäisenä käymme läpi kirjoillamme olevat työntekijät ja tarvittaessa avaamme paikan kanaviimme. Saatte keskittyä omaan työhönne, sillä aikaa kun me teemme kaikkemme, että tarvittava osaaja löytyy.

Miksi valita Ehta henkilöstö­vuokrauksen kumppaniksi?

Me haluamme olla yrityksenne rekrytointikumppani ja teemme kaikkemme lunastaaksemme lupauksemme. Mitä paremmin tunnemme yrityksenne sekä työntekijänne, sitä paremmin voimme vastata työntekijätarpeisiinne. Tiedämme rekrytointien merkityksen yrityksien liiketoiminnalle ja haluamme olla mukana etsimässä tiimiin ammattitaitoisia ja pitkäaikaisia työntekijöitä.

Meille tärkeää on:

  • Avoin viestintä, tiedät aina missä vaiheessa ja kuinka rekrytointi etenee.
  • Jättää jokaiselle haussa mukana olleelle hyvä maku suuhun, vaikkei tulisi valituksi.
  • Puhua asiakkaidemme kieltä ja olla helposti lähestyttäviä
  • Tehdä päätöksiä arvojemme mukaan, kuitenkaan unohtamatta asiakkaan tai meidän liiketoiminnan tavoitteita.
Rekrytointiasiantuntija kirjoittaa avoimet työpaikat blogipostausta tietokoneella.

Olemme hakija­lähtöinen rekrytointiyritys

Meiltä ollaan yhteydessä kaikkiin hakijoihimme sekä haastattelemme suurimman osan kasvotusten. Näin luomme hakijoille hyvän käsityksen yrityksestä sekä hyvän kokemuksen meistä ja asiakkaistamme. Kasvotusten tehdyssä haastattelussa saamme hakijoista parhaan kuvan, arvioimme osaamisen lisäksi henkilön muita ominaisuuksia kuten aikataulutusta, sosiaalisia taitoja yms.

Omalla toiminnallamme parannemme vuokratyön mainetta. Haluamme toimia avoimesti ja viestimme hakijoille mahdollisimman paljon. Työsuhteen aikana huolehdimme, että vuokratyöntekijä on samalla viivalla yrityksen oman henkilöstön kanssa. Meillä palkka maksetaan aina ajallaan ja huolehdimme muutenkin vuokratyöntekijöidemme eduista sekä hyvinvoinnista.

Henkilöstö­vuokrauksen hinnoittelu

Meillä maksat vain vuokratyöntekijän tehdyistä työtunneista.

Veloitamme työtunnit palvelukertoimella. Hintaan vaikuttaa sopimuksen pituus sekä ehdot. Yleensä kerroin on alkaen 1,75. Saat meiltä tarkemman tarjouksen sisältöineen ja hintatietoineen.

Yhteydenottopyyntö

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu