Muut henkilöstöpalvelut

Autamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti henkilöstöön liittyvissä asioissa. Rekrytointipalveluiden lisäksi meille voi ulkoistaa yrityksen tilanteeseen sopivan henkilöstöhallinnon kokonaisuuden. Meiltä saa apukäsiä erilaisiin projektiluontoisiin tehtäviin tai kuukausittaisiin HR-asioihin.

Haluamme tutustu yritykseenne huolellisesti ja toimia jatkossa teidän ulkoistettuna HR-tiiminä. Meiltä voit kysyä henkilöstöasioista matalalla kynnyksellä ja teemme kaikkemme ollaksemme avuksi.

Ulkoistettu HR-apu

Henkilöstöhallinto on laajakokonaisuus, joka pienissä ja keskisuurissa yrityksissä monesti hoidetaan oman työn ohessa. Aina tehtäviä ei ole tarpeeksi kokonaan uuden työntekijän palkkaamiselle. Voit ulkoistaa tehtävät meille. Tehtävät voivat olla kertaluontoisia projekteja tai kuukausittain hoidettavia. Sovitaan yhdessä kokonaisuus, josta sinulle on eniten apua.

Päivitä lakisääteisen ohjeistukset

Voimme auttaa laatimaan tai päivittämään yrityksiltä vaadittuja raportteja, suunnitelmia ja ohjeistuksia.

Esimerkiksi:

  • Työsopimuspohjat
  • Päihdesuunnitelma
  • Työyhteisön kehittämissuunnitelma
  • Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma

Kysy lisää

Henkilöstön viihtyvyys

Menestyviä yrityksiä yhdistää aina sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Haluamme olla mukana rakentamassa parempaa työelämää.

Voimme olla avuksi selvittämässä, kuinka yrityksenne olisi alansa ykköstyöllistäjä. Selvitämme nykytilanteen ja laadimme kehityssuunnitelman. Tilanteen ja tavoitteiden mukaan räätälöimme yritykselle sopivan paketin.

Esimerkkitilanteessa vierailemme yrityksessä ja teemme kartoituksen. Haastattelemme kaikki työntekijät, tavoitteena selvittää miten työntekijät viihtyvät työssään ja mitkä tekijät lisäisivät viihtyvyyttä. Laadimme aineistosta nimettömän yhteenvedon sekä niiden perusteella suunnitelman kehityskohteista tuleville vuosille.

Kysy lisää

Rekrytointiasiantuntija valmistelee rekrytointia, asiakas voi päättää käyttääkö suorahaku- vai henkilöstönvuokrauspalvelua.

Koulutusyhteistyö

Aina yrityksen tarpeisiin sopivaa osaamista ei ole saataville. Silloin ratkaisu voi olla oppisopimuskoulutus, harjoittelu tai rekrykoulutus. Yhdessä yrityksen kanssa selvitämme, mikä koulutustapa on tilanteeseen sopivin. Autamme etsimään tehtävään sopivan ja motivoituneen tekijän. Vastaamme kaikesta tarvittavista hallinnollisista tehtävistä kumppanin valitsemisesta työntekijän työllistymiseen.

Kysy lisää

Kansainväliset palvelut

Kansainvälinen liikkuvuus sekä ammattikäännöspalvelut Varkauden yhtiömme Konjunktuuri Oy:n kautta. Autamme asiakkaitamme, kun työntekijän on tarve päästä työskentelemään kotimaansa ulkopuolelle. Niin ulkomaille Suomesta tai muualta päin maailmaa Suomeen. Konjunktuuri tarjoaa myös käännöspalveluita.

Lue lisää

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu