Rekrytointiasiantuntija kirjoittaa muistiinpanoja suorahaku ja vuokratyö toimeksiannosta.

Suorahaku

Meidän suorahakupalvelumme tarjoaa kokonaisvaltaisen ja yrityksille helpon tavan rekrytoida vakituista henkilöstöä. Suorahaku sopii kaikkiin tehtäviin, mutta eniten sitä käytetään asiantuntija- ja johtotason tehtävissä.

Kun rekrytointi tulee yrityksessänne ajankohtaiseksi, niin saatte rekrytointiasiantuntijoidemme ammattitaidon käyttöönne aina osaamisen tarvekartoituksesta rekrytoitavan työntekijän valitsemiseen. Voitte keskittyä omaan ydintoimintaanne meidän hoitaessa rekrytointia.

Suorahakupalvelu räätälöidään aina yrityksenne tarpeiden mukaan. Olemme erikoistuneet hoitamaan rekrytoinnit alusta loppuun asti. Tarvittaessa voimme auttaa myös vain niissä vaiheissa, joista yrityksellenne on eniten apua.

Onnistunut suorahaku alkaa tutustumisella

Haluamme toimia teidän ulkoistettuna rekrytointikumppanina, hoidamme jokaisen rekrytoinnin kuin tekisimme omaamme. Tämän varmistamme tekemällä taustatyön perusteellisesti. Meidän on tärkeä tietää tarkasti millaista osaamista ja kokemusta yrityksessä tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa. Tämän lisäksi tahdomme tutustu huolellisesti yritykseen, tuleviin työkavereihin sekä työkulttuuriinne. Oikean osaamisen lisäksi on tärkeää, että ehdokkaamme ovat myös tiimiinne sopivia.

Iloiset rekrytointiasiantuntijat palveluksessanne.

Rekryviestintä

Kun olemme tutustuneet huolellisesti yritykseenne, voimme varmistaa, että läpi koko rekrytoinnin vahvistamme myös työnantajamielikuvaanne. Kirjoitamme työpaikkailmoituksen brändin mukaisesti. Pienilläkin sanavalinnoilla on väliä, kun luodaan potentiaalisille hakijoille mielikuvaa työpaikasta. Valmistelemme myös kaikki rekrytointiin liittyvät markkinointimateriaalit, joita voitte käyttää halutessanne omissa kanavissanne.

Huolehdimme työpaikkailmoituksen julkaisusta eri kanavissa. Arvioimme työpaikkakohtaisesti, missä kanavissa tavoitamme parhaat osaajat kyseiseen tehtävään. Käytössämme on eri työnvälityskanavia sekä sosiaalisen median kanavat.

Lisäpalveluna luomme asiakkaillemme mainoskampanjoita sosiaaliseen mediaan. Olemme huomanneet, että tavoitamme myös ne hakijat, jotka eivät hae aktiivisesti työpaikkaa.

Suorahakuprosessin eteneminen ja aikataulutus

Aloitamme suorahaun määrittelemällä tavoitteet sekä aikataulun. Ihanteellisessa tilanteessa rekrytointiprosessiin on varattu reilusti aikaa ja voimme jo ennakkoon kalenteroida rekrytoinnin eri vaiheet. Tarvittaessa saamme rekrytoinnin käyntiin alle viikossa. Emme kuitenkaan koskaan tingi laadusta. Rekrytointi onnistuu nopeallakin aikataululla, kun saadaan sovittua yrityksellenne sopiva aika aloituspalaverille ja varattua kalenterista aikaa rekrytoinnin edistämille. Me johdamme rekrytointiprosessia, sekä huolehdimme viestinnästä niin sinulle kuin hakijoille.

Headhunting osana suorahakua

Meidän näkemyksemme mukaan parhaat osaajat ovat jo töissä eivätkä välttämättä aktiivisesti etsi töitä. Osana suorahakupalveluamme kartoitamme myös tehtävään sopivia, työelämässä olevia tekijöitä. Käytössämme on laaja verkostomme sekä LinkedIn. Olemme yhteydessä potentiaalisiin työntekijöihin ja kerromme heidän profiiliin sopivasta tehtävästä.

Kuinka paljon suorarekrytointi vie aikaasi:

  • 2 tuntia aloituspalaveri
  • 0,5 tuntia halutessasi työpaikkailmoituksen läpiluku sekä markkinointimateriaalien kuittaus
  • 2 tuntia hakijoiden yhteenveto ja haastatteluun kutsuttaviin tutustuminen
  • 1 tunti / hakija haastatteluita
  • Päätöksenteko.

Meidän avulla rekrytointi vie aikaasi alle 10 tuntia ja tiimissäsi on uusi ammattilainen.

Rekrytointiasiantuntijat suunnittelet ja aikatauluttavat rekrytointiprosessia.

Miksi Ehta suorahaun kumppaniksi?

Me haluamme olla yrityksenne rekrytointikumppani ja teemme kaikkemme lunastaaksemme lupauksemme. Tiedämme rekrytointien merkityksen yrityksien liiketoiminnalle ja haluamme olla mukana etsimässä tiimiin ammattitaitoisia ja pitkäaikaisia työntekijöitä.

Meille on tärkeää:

  • Avoin viestintä. Tiedät aina missä vaiheessa ja kuinka suorahaku etenee.
  • Jättää jokaiselle haussa mukana olleelle hyvä maku suuhun, vaikkei tulisi valituksi.
  • Puhua asiakkaidemme kieltä ja olla helposti lähestyttäviä
  • Tehdä päätöksiä arvojemme mukaan, kuitenkaan unohtamatta asiakkaan tai meidän liiketoiminnan tavoitteita.

Hinnoittelu

Kysy aina rekrytointikohtainen hinnoittelu meiltä. Hinnat alkaen 1,5 kertaa haettavan tehtävän kuukausipalkka.

Lisäarvopalveluna hintamme sisältävät aina näyttävät sekä tehokkaat mainoskampanjat. Uskomme, että asiakasyrityksiemme rekrytoinnit ansaitsevat kattavan näkyvyyden ja lisäämme myös tunnettuuttanne työnantajana.

Yhteydenottopyyntö

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu