fbpx
Yrityksille

Yrityksille

Miksi ulkoistaa rekrytointi?

Kiireisen arjen keskellä me olemme kumppani, joka ottaa vastuun yrityksenne rekrytoinneista. Kun me hoidamme rekrytointiprosessia, sinä voit keskittyä yrityksen ydintoimintaan. Ulkoistamalla rekrytoinnin säästät aikaa sekä rahaa. Saatte käyttöönne ammattitaitomme ja verkostomme, jaamme myös yhdessä vastuun rekrytoinneista. Yhdessä voimme viedä onnistuneilla henkilöstöratkaisuilla liiketoimintaanne eteenpäin, kohti tavoitteita.

Meille on tärkeää tuntea asiakasyrityksemme; aluksi kartoitamme tilanteenne ja mietimme yrityksellenne parhaat henkilöstöratkaisut. Kun tunnemme yrityksen ja sen osaamistarpeet, pystymme etsimään parhaat osaajat.

 

Henkilöstönvuokraus

Meidän kauttamme saat tehokkaasti yllättäviinkin tarpeisiin sopivan työntekijän. Henkilöstövuokrauksen etuja ovat nopeus ja vaivattomuus. Aikaasi säästyy, kun me hoidamme rekrytoinnin puolestasi. Kaikki rekrytoinninvaiheet tarjotaan veloituksetta, kustannukset syntyvät vasta vuokratyöntekijän toteutuneista työtunneista. Vuokrantyöntekijän palkkauksessa me kannamme rekrytoinnin riskit kanssanne.

  • Meillä on kattava työntekijäpankki, jossa on osaajia eri alojen työtehtäviin. Kaikki hakijamme on haastateltu valmiiksi, jolloin äkillisessäkin tilanteessa pystymme takaamaan osaavan työntekijän tarpeisiinne.
  • Jos listoillamme ei ole sopivaa työntekijää, laitamme paikan auki ja etsimme yritykseen ja tehtävään sopivan tekijän.
  • Haastattelemme hakijat ja teemme teille potentiaalisista hakijoista esittelyt.
  • Hoidamme työsopimuksen sekä kaikki työnantajavelvoitteet.

Yleisimmin vuokratyöntekijä on hyvä ratkaisu, kun työt kasaantuvat esimerkiksi sairauslomien, uusien tilauksien tai muiden yllättävien tilanteiden takia. Henkilöstönvuokraus on myös vaihtoehto, kun haluat ulkoistaa palkkahallinon ja muut henkilöstöön liittyvät taustatyöt.

 

Suorarekrytointi

Suorarekrytointi on oikea ratkaisu tilanteeseen, jossa yrityksesi on etsimässä työntekijän pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Me hoidamme rekrytointiprosessin puolestasi, ja sinä saat osaavan työntekijän palkkalistoillesi.

Suosituin rekrytointipaketti:

  • Aloituspalaveri, jossa kartoitetaan rekrytointi tarve ja laaditaan rekrytointisuunnitelma.
  • Me laadimme suunnitelman pohjalta työpaikkailmoituksen.
  • Vastaamme ilmoituksen julkaisusta oikeissa kanavissa, sekä hoidamme yhteydenpidon hakijoihin.
  • Käymme läpi kaikki hakemukset.
  • Teemme esivalinnan ja esittelemme potentiaaliset tekijät.
  • Huolehdimme hakijoille tiedottamisesta läpi koko rekrytointiprosessin.

Ehdalla on vuosien kokemus rekrytoinneista ja henkilöstövalinnoista. Me hoidamme sinun puolestasi rekrytoinnin kaikki vaiheet, ja sinulle jää vain lopullinen työntekijän valinta muutamasta soveltuvimmasta hakijasta. Tavoitteenamme on löytää tehokkaasti oikea tekijä avoimena olevaan tehtävään, ja näin mahdollistaa yrityksenne toiminnan sujuvuus.

 

Muutosturvakoulutus

Ainoa pysyvä tässä maailmassa on muutos; etenkin yrityksissä tilanteet muuttuvat usein. Myös näissä tilanteissa olemme teidän apunanne.

Olemme kumppaninne yrityksen muutostilanteissa, esimerkiksi työntekijöiden irtisanomisprosessissa. Voimme järjestää tilanteeseen sopivaa koulutusta tai ohjausta. Toteutamme esimerkiksi irtisanotuille työntekijöille työllistymistä edistävää koulutusta ja olemme ohjaamassa heitä uusille urapoluille.

Ole yhteydessä ja kysy tarjousta tarpeitanne vastaavasta koulutuskokonaisuudesta.