Yrityksille

Yrityksille

Mistä teille sopivat työntekijät?

Kiireisen arjen keskellä me olemme kumppani, joka ottaa vastuun yrityksenne rekrytoinneista. Kun me hoidamme rekrytointiprosessia, sinä voit keskittyä yrityksen ydintoimintaan. Ulkoistamalla rekrytoinnin säästät aikaa sekä rahaa. Saatte käyttöönne ammattitaitomme ja verkostomme, jaamme myös yhdessä vastuun rekrytoinneista. Yhdessä voimme viedä onnistuneilla henkilöstöratkaisuilla liiketoimintaanne eteenpäin, kohti tavoitteita.

Meille on tärkeää tuntea asiakasyrityksemme; aluksi kartoitamme tilanteen ja mietimme heille parhaat henkilöstöratkaisut. Kun tunnemme yrityksen ja sen osaamistarpeet, pystymme etsimään juuri heille parhaat osaajat.

Rekrytointien lisäksi tarjoamme erilaisia koulutuksia henkilöstöön, työnantajamielikuvaan sekä muutosturvaan liittyen.

Ole yhteydessä, niin kerromme lisää palveluistamme.

Vuokratyö

Suorarekrytointi

Henkilöstövuokraus

Meidän kauttamme saat tehokkaasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan työntekijän. Henkilöstövuokrauksen etuja ovat nopeus ja vaivattomuus. Aikaasi säästyy, kun me hoidamme rekrytointiprosessin. Kaikki rekrytoinninvaiheet tarjotaan veloituksetta, kustannukset syntyvät vasta vuokratyöntekijän toteutuneista työtunneista.

  • Kartoitamme työtehtävään vaaditun osaamisen.
  • Meillä on kattava työntekijäpankki, jossa on osaajia eri alojen työtehtäviin. Kaikki hakijamme on haastateltu valmiiksi, jolloin äkillisessäkin tilanteessa pystymme takaamaan osaavan työntekijän tarpeisiinne.
  • Teemme teille potentiaalisista tekijöistä esittelyt. Hoidamme työsopimuksen ja muut työnantajavelvoitteet.

Yleisimmin vuokratyöntekijä on hyvä ratkaisu, kun työt kasaantuvat esimerkiksi sairauslomien, uusien tilauksien tai muiden yllättävien tilanteiden takia. Henkilöstönvuokraus on myös vaihtoehto, kun haluat ulkoistaa palkkahallinon ja muut henkilöstöön liittyvät taustatyöt. Vuokrantyöntekijän palkkauksessa me kannamme rekrytoinnin riskit kanssanne.

Suorarekrytointi

Ehdalla on vuosien kokemus rekrytoinneista ja henkilöstövalinnoista. Suorarekrytointi on oikea ratkaisu tilanteeseen, jossa yrityksesi kaipaa apua työntekijän löytämisessä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Me hoidamme rekrytointiprosessin puolestasi, ja sinä saat osaavan työntekijän palkkalistoillesi.

Paketti sisältää:

  • Aloituspalaveri, jossa kartoitetaan rekrytointi tarve ja laaditaan rekrytointisuunnitelma.
  • Me laadimme suunnitelman pohjalta työpaikkailmoituksen.
  • Vastaamme ilmoituksen julkaisusta oikeissa kanavissa, sekä hoidamme yhteydenpidon hakijoihin.
  • Käymme läpi kaikki hakemukset.
  • Teemme esivalinnan ja esittelemme potentiaaliset tekijät.
  • Huolehdimme hakijoille tiedottamisesta läpi koko rekrytointiprosessin.

Me siis hoidamme sinun puolestasi rekrytoinnin kaikki vaiheet, ja sinulle jää vain lopullinen työntekijän valinta muutamasta soveltuvimmasta hakijasta. Tavoitteenamme on löytää tehokkaasti oikea tekijä avoimena olevaan tehtävään, ja näin mahdollistaa yrityksenne toiminnan sujuvuus.

Muutosturvakoulutus

Ainoa pysyvä tässä maailmassa on muutos; etenkin yrityksissä tilanteet muuttuvat usein. Myös näissä tilanteissa olemme teidän apunanne.

Olemme kumppaninne yrityksen muutostilanteissa, esimerkiksi työntekijöiden irtisanomisprosessissa. Voimme järjestää tilanteeseen sopivaa koulutusta tai ohjausta. Toteutamme esimerkiksi irtisanotuille työntekijöille työllistymistä edistävää koulutusta ja olemme ohjaamassa heitä uusille urapoluille. Ole yhteydessä ja kysy tarjousta tarpeitanne vastaavasta koulutuskokonaisuudesta.