Loista kesätyönhaussa

Usein kuulee kysyttävän, että milloin kesätyöhaku pitäisi oikein aloittaa. Kesätöiden miettiminen näin alkuvuodesta voi tuntua hassulta, koska kesään on vielä paljon aikaa. Vuodenvaihde on kuitenkin juuri sopiva aika työnhaun aloittamiselle, sillä monet yritykset käynnistävät kesärekryt jo talven ja kevään aikana.

Kesätöitä haettaessa kannattaa miettiä, minkälaisten työtehtävien parissa haluat työskennellä ja mitkä ovat vahvuutesi työntekijänä.

Kesätöitä haettaessa kannattaa miettiä, minkälaisten työtehtävien parissa haluat työskennellä ja mitkä ovat vahvuutesi työntekijänä. Näin löydät itsellesi mielekkäitä työtehtäviä, joiden parissa saat viettää kesän. Monissa yrityksissä työ voi myös jatkua kesänkin jälkeen esimerkiksi opintojen ohella.

Laita rohkeasti hakemuksia eri työpaikkoihin ja kysy yrityksiltä eri työmahdollisuuksista.

Kesätyönhaussa tärkeintä on, että uskot itseesi ja osaamiseesi. Laita rohkeasti hakemuksia eri työpaikkoihin ja kysy yrityksiltä eri työmahdollisuuksista. Jos unelmatyö ei nappaa, niin kannattaa ottaa vastaan vähemmänkin itseään kiinnostava työ. Kaikki kokemus on nimittäin hyvästä ja vie sinua eteenpäin työurallasi, vaikka sillä hetkellä ei tuntuisikaan siltä.

Tsemppiä työnhakuun!

 

Ei hakutuloksia

Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu