Siivoojana opintojen ohessa

Pinja on työskennellyt Ehdalla jo yli kahden vuoden ajan siivoojan tehtävissä. Hän päätyi Ehdalle töihin keväällä 2020, kun haki kesätöitä. “Löysin työpaikkailmoituksen, jossa haettiin siivoojaa. Jätin Ehdalle työhakemuksen, minkä jälkeen minulle soitettiin ja pyydettiin työhaastatteluun. Lopulta minut valittiin kyseiseen tehtävään”, Pinja muistelee.

Pinja opiskelee tällä hetkellä Itä-Suomen yliopistossa ja työskentelee edelleen opintojensa ohessa. Hän on iloinen siitä, kuinka hyvin on saanut yhdistettyä työnteon ja opinnot. ” Siivoojan työ toimii hyvänä vastapainona luennoilla olemiselle ja tietokoneella istumiselle. Saan työnteon kautta lisää sisältöä arkeeni”, Pinja toteaa.

Pinjan mukaan siivoojan työssä parasta on ollut itse työnteko. Pinja kuvailee työnkuvan olevan erittäin monipuolinen: “ Siihen kuuluu muun muassa ylläpitosiivousta; pölyjen pyyhkimistä, pintatasojen ja mattojen puhdistamista sekä lattioiden luuttuamista. Joskus teen myös erikoisempia keikkoja, kuten saunan ja ikkunoiden pesua sekä lattiakoneen käyttämistä perus- ja erikoislattiapesuissa ”.

“Kannattaa kokeilla erilaisia tehtäviä, sillä omaa juttua ei löydä kun vain kokeilemalla”, Pinja tuumaa.

“Kannattaa kokeilla erilaisia tehtäviä, sillä omaa juttua ei löydä kun vain kokeilemalla”, Pinja tuumaa. Hänen mukaan Ehdalla on ollut aina töitä tarjottavana, ja heillä huomioidaan ja välitetään aidosti työntekijöistä. “Suosittelen muita lämpimästi hakemaan Ehdan kautta töitä. Yhteydenpito heidän kanssaan on ollut helppoa ja vaivatonta”, hän toteaa keskustelumme päätteeksi.

Etsitkö uutta työtä? Tutustu täältä meidän mahdollisuuksiin ja laita hakemus. Me autamme löytämään sinulle mieluisan työpaikan!

 

Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 9-16
Puhelin: 050 388 6631
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu