Tarjolla entistä kattavammat henkilöstöpalvelut

Suorahaku ja headhunt on vaivaton tapa hoitaa rekrytointi, Ehta hoitaa kaikki rekrytoinni vaiheet.

Honkalampi-säätiö luopui Ehdan liiketoiminnasta lokakuun 2023 alusta eli noin puoli vuotta sitten. Ratkaisuun päädyttiin, kun henkilöstöpalvelut eivät kuuluneet heidän ydintoimintaansa. Ehdan liiketoiminnan osti Konjunktuuri Oy, jonka palveluihin henkilöstöpalvelut ovat kuuluneet jo yli 30 vuotta. Molemmat yritykset, Ehta ja Konjunktuuri, jatkavat toimintaansa omilla brändeillä.

Yrittäjäkaksikko Erik Tahvanainen ja Atte Solaranta olivat ajatelleet laajentaa toimintaa Joensuuhun. Ehdan ostamisen myötä vahvistui heidän osaamisensa uusilla rekrytointiasiantuntijoilla sekä palvelutarjonta laajentui.

Erik toimii Ehdalla toimitusjohtajana ja työskentelee Joensuun toimistolla. Ehdan yhteistyö asiakkaiden kanssa on jatkunut ennallaan. Uusien omistajien myötä on toimintaan tullut uusia tuulia ja palveluita on lähdetty kehittämään maltillisesti.

Monipuoliset henkilöstöpalvelut

Konjunktuuri on erikoistunut asiantuntijarekrytointeihin sekä yrityksille tarjottaviin kansainvälisiin palveluihin. Pääasiallisia tuotteita ovat olleet henkilöstövuokraus sekä suorahaku. Asiakkaille on tehty myös muita henkilöstöpalveluita, kuten erilaisia asiakirjoja sekä henkilöstökyselyitä. Lisäksi Konjunktuuri auttaa yritysasiakkaitaan kansainvälisissä liikkuvuus asioissa sekä tarjoaa käännöspalveluita.

Ehta Henkilöstöpalvelut on tarjonnut asiakkailleen apua rekrytointeihin yli kymmenen vuoden ajan. Työntekijät ovat pääasiassa työllistyneet vuokratyöntekijöinä, mutta myös joitakin suorahakuja on tehty. Suurin osa Ehdan rekrytoimista työntekijöistä on työskennellyt suorittavissa tehtävissä valmistavassa teollisuudessa.

Palvelumme yrityksille

Me Ehdalla tarjoamme yrityksille ja organisaatioille henkilöstöpalveluita. Yrityksen tarpeiden mukaan voimme auttaa yksittäisissä projekteissa tai kokonaisvaltaisesti kuukausittaisena palveluna. Autamme yritysasiakkaitamme rekrytoinneissa ja henkilöstönvalinnoissa, mutta myös erilaisissa henkilöstöön liittyvissä asioissa.

Tässä meidän tarjoamat henkilöstöpalvelut:

  • Rekrytointi: Teemme työpaikkailmoituksen, rekrymarkkinoinnin, haastattelut, taustaselvitykset ja autamme valintaprosessissa. Teemme kaikkemme, että löydämme yritykseenne sopivan työntekijän.
  • Henkilöstövuokraus: Henkilöstövuokraus on sopiva palvelu yrityksen väliaikaisiin tai projektiluonteisiin tarpeisiin. Tarvittaessa etsimme sopivan henkilön ja hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet. Tämä on todella vaivaton tapa saada lisää työvoimaa yritykseen.
  • HR-apu: Autamme yrityksiä erilaisissa henkilöstöhallintoon liittyvissä rutiineissa, kuten esimerkiksi raporttien ja suunnitelmien laatimisessa.
  • Konsultointi: Teemme esimerkiksi henkilöstönviihtyvyyteen ja sitoutumisen arviointeja sekä kehityssuunnitelmia.

Autamme mielellämme henkilöstöasioissa, niin yrityksenne voi samalla keskittyä yrityksen ydintoimintaan. Saatte meidän asiantuntijoidemme ammattitaidon käyttöönne.

Miksi yritykset käyttävät henkilöstöpalveluyrityksiä?

Henkilöstöpalveluyritykset tarjoavat useita etuja yrityksille:

  • Kustannustehokkuus: Henkilöstöpalveluyritykselle tehtävien ulkoistaminen voi olla kustannustehokkaampaa kuin oman rekrytointi- ja henkilöstön hallintaprosessin ylläpitäminen.
  • Nopeus: Henkilöstöpalveluyritykset voivat auttaa yrityksiä täyttämään avoimet työpaikat nopeasti, mikä on erityisen tärkeää kiireellisissä tilanteissa.
  • Ammattitaito: Henkilöstöpalveluyritykset ovat erikoistuneet rekrytointiin ja henkilöstöasioihin. Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme, pysyäksemme alan muutoksissa mukana.

Miksi Ehta kumppaniksi?

Olemme kotimainen ja yrittäjävetoinen toimija henkilöstöpalvelualalla. Meillä on sitoutunut rekrytointiasiantuntijoista muodostuva tiimi, joka tekee ammattitaidolla parhaansa ratkaistakseen asiakkaidemme henkilöstöön liittyvät solmukohdat.

Tarjoamme henkilöstöpalveluita kokonaisvaltaisesti, avaimet käteen periaatteella. Olemme mukana asiakkaidemme arjessa varmistamassa, että resurssit yrityksessä on ympärivuoden tasapainossa. Voimme ennakoida rekrytointitarpeita, eikä henkilöstövajaus aiheuta yrityksessä enää harmia. Jos tulee kysyttävää henkilöstöhallintoon liittyen, me selvitämme.

Asiakkaidemme palautteen mukaan meidän kanssamme on helppo kommunikoida, puhumme asiakkaan kanssa samaa kieltä. Olemme saaneet kehuja myös meidän nopeudesta sekä avoimesta viestinnästä. Tarjoamme eri alojen tarpeisiin mukautuvat henkilöstöpalvelut.

Tämän hetken kuulumiset

Uusien yrittäjien ja Ehdan aikaisemmin luodut arvot ovat kohdanneet hyvin. Toiminta jatkuu asiakkaille pitkälti samanlaisena. Muutoksilta ei tietysti voi välttyä, mutta ne tehdään asiakas edellä, kehittäen olemassa olevia palveluita. Jatkossa Ehta on entistä paremmin avuksi asiakkaiden henkilöstöasioissa, tarjoten monipuolisia henkilöstöpalveluita.

Ehdan ja Konjunktuurin palvelut ovat täydentäneet toisiaan, nyt meiltä saa rekrytoinnit kaiken tason työtehtäviin. Ehdan suorahaku on kokenut kaikkein isoimman kehitysaskeleen. Tarjoamme asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua. Suorahaku sisältää rekrymarkkinointia, jonka avulla tavoitamme jatkossa entistä paremmin potentiaalista kohderyhmää ja alan parhaita osaajia. Lisäksi kontaktoimme potentiaalisia työntekijöitä headhunt menetelmin.

Henkilöstöpalvelut muuttuvat koko ajan ja kehittyvät. Meidän tehtävä on pysyä muutoksessa mukana ja tarjota asiakkaillemme aina ajankohtaista tietoa ja osaamista. Tästä huolehdimme henkilöstön jatkuvalla kouluttamisella.

Voimme ylpeänä sanoa työskentelevämme Ehdalla, joka on paikallinen henkilöstöpalvelualan yritys, mutta nyt myös yrittäjävetoinen.

Tutustu palveluihimme

Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu