Töissä terminaalilla

Kohta on kulunut jo vuosi siitä, kun Matias aloitti Ehdalla työt terminaalityöntekijänä. “Etsin töitä lukion neljännen luokan alussa. Jäljellä oli enää vain muutama kurssi ja kirjoitukset, joten oli paljon joutoaikaa. Olin muuttanut omilleni ja töitä oli hyvä saada”, Matias kertoo. Hän kuuli kaveriltaan avoimesta terminaalityöntekijän työpaikasta ja lähetti Ehdalle työhakemuksen. ”Minut haastateltiin ja aloitin Joensuussa terminaalityöntekijänä pian tämän jälkeen”, Matias jatkaa.

Urheilumiehenä Matias kertoo pitäneensä erityisesti työn fyysisyydestä: “Työssäni lajittelen rekoista tulleita paketteja jakelualueittain ja työpäivän mittaan kertyykin reilusti askelia. Vuoro päättyy sitten, kun kaikki paketit on lajiteltu.”

Matiaksen työ on yötyötä. Hän on yllättynyt siitä, kuinka hyvin on pystynyt sopeutumaan yötyöhön. ”Aluksi mietitytti, miten yötyö sopii minulle. Nyt olen kuitenkin työskennellyt melkein vuoden”, Matias sanoo.

Matias on pitänyt työstään ja erityisesti työkaverit ovat lisänneet viihtyvyyttä työpaikalla. “Ehta on auttanut minua löytämään työn, jossa viihdyn. Työpaikalla on samanhenkisiä työkavereita, joiden kanssa on mukava työskennellä. Ehdalla on monipuolisesti erilaisia työpaikkoja ja heiltä saa tukea työnhakuun”, Matias toteaa haastattelun päätteeksi.

 

Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu