Vuokratyöntekijästä asiakasyrityksen listoille

Syksyllä 2020 Joni työllistyi asiakasyrityksemme KKR Steelin omille listoille, oltuaan siellä sitä ennen puoli vuotta vuokratyöntekijänä. Tämä oli Jonille toinen yritys, jossa hän työskenteli Ehta Henkilöstöpalveluiden kautta.

”Vuokratyö on tarjonnut minulle mahdollisuuden kokeilla eri työtehtäviä. Näin on tullut testattua aloja, joihin ei välttämättä itse olisi edes hakeutunut, Joni kertoo.
Kun Joni muutama vuosi sitten muutti Joensuuhun, hänelle täysin uudelle paikkakunnalle, laittoi hän Ehdalle avoimen työhakemuksen. Ehdasta oli iso apu hänen työllistymisessään. Joni muistelee, että kaikki sujui todella nopeasti ja vaivattomasti. Hän löysi itsensä kokoaikaisesta työstä nopeammin kuin osasi edes odottaa, vain parissa viikossa.

Kun ensimmäinen Ehdan kautta saatu työsuhde päättyi, oli Joni alle kaksi viikkoa työttömänä, kunnes Ehdan avulla löytyi taas uusi työ. Tällä kertaa kokoonpanotyö vaihtui metallialan töihin, ja Joni pääsi jälleen oppimaan uutta. Työ oli mukavaa, eikä Jonin tarvinnut kahdesti miettiä, kun hänelle tarjottiin yrityksestä vakituista työtä.

”Ehdan kautta vuokratyö ei poikennut mitenkään työsuhteesta suoraan yritykseen, kertoo vakinaistettu Joni.

Muille vuokratyötä miettiville Joni vinkkaa, että se on hyvä väylä työllistyä ja etenkin työelämän alussa, tarjoaa se hyviä mahdollisuuksia tutustua eri tehtäviin. Hän kertoo saaneensa paljon uusia kokemuksia, joista on varmasti myös tulevaisuudessa hyötyä.

Etsitkö uutta työtä? Tutustu täältä meidän mahdollisuuksiin ja laita hakemus. Me autamme löytämään sinulle mieluisan työpaikan!

Takaisin blogilistaukseen

Palvelemme: ma-pe 8-16
Puhelin: 0400 167 965
Sähköposti: toimisto@ehtahenkilostopalvelut.fi
Osoite: Salpakatu 2 A, 80100 Joensuu